Facebook køber firmaet bag dine venners spørgsmål

"Hvis du var en fugl, hvor ville du så flyve hen?" Facebook har købt iværksætterne bag den app, brugerne kan benytte til at finde ud af alt mellem himmel og jord.

Computerworld News Service: Facebook har opkøbt opstartsvirksomheden friend.ly, der har udviklet en app til Facebook, hvorigennem brugerne kan stille spørgsmål til deres venner.

Teamet bag friend.ly offentliggjorde mandag opkøbet i et blogindlæg, men afslørede dog ingen af de økonomiske vilkår for handlen. I blogindlægget forklares det, at selvom friend.ly nu er ejet af Facebook, så vil firmaet fortsat drives som en selvstændig service.

"Vi er begejstrede for denne aftale, fordi vi mener, at ånden fra friend.ly harmonerer godt med Facebooks vision, og vi er henrykte for at komme i så innovativt selskab," bemærker firmaet i sit blogindlæg. "Friend.ly-teamet vil nu fokusere på nye projekter på Facebook."

Friend.ly er et firma baseret i Mountain View i Californien med to år på bagen og 10 medarbejdere og arbejder med at hjælpe folk til at møde andre online og til at lære deres venner bedre at kende. Servicen gør det muligt for brugerne at stille og svare på spørgsmål som: "Hvis du var en fugl, hvor ville du så flyve hen?" og "Er langdistanceforhold realistiske?"

Facebook har ikke svaret på spørgsmål om handlen, og om alle medarbejdere fra friend.ly fortsætter deres ansættelse.

"Vi har beundret teamets indsats i nogen tid nu, og vi ser frem til at lade teamet gøre en stor indvirkning på den måde, millioner af mennesker knytter sig til og engagerer sig med hinanden på Facebook," kommenterer en talskvinde for Facebook.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.