Artikel top billede

Dell gør op med fortiden: Vil ned i kundernes forretning

For første gang nogensinde slår Dell dørene op for Dell World. Og budskabet til omverdenen er ganske klart: Dell er ikke længere Dell.

End-to-end-løsninger

Dell har da også i flere år arbejdet målrettet på at bevæge sig væk fra at være et rendyrket pc-selskab.
 
I stedet bevæger selskabet sig derhen, hvor også IBM, HP og andre helt store selskaber kan se, at der ligger rigtigt store penge: I service-markedet som end-to-end-leverandør.
 
"Den virkelig store forandring for os har været at ændre vores fokus fra at være på hardware-kassen til at være spørgsmålet om, hvad kundens virkelige problem er. Det har ændret dialogen med kunderne til at indeholde langt mere dybde. Det handler ikke længere om komponenter, men om at løse de store problemer," siger Michael Dell.
 
Til det formål har Dell i den seneste tid købt en sværm af selskaber - primært mellemstore selskaber, der allerede er i god gænge - samt bygget flere datacentre i gigantklassen, der bliver centrale i selskabets cloud-baserede løsninger.
 
"Vi står på brinken til store forandringer i hele industrien. Det har aldrig væet nemmere at løfte selv meget store workloads over på nye platforme. Og her skal Dell spille en rolle," siger Michael Dell.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere