Artikel top billede

Dell gør op med fortiden: Vil ned i kundernes forretning

For første gang nogensinde slår Dell dørene op for Dell World. Og budskabet til omverdenen er ganske klart: Dell er ikke længere Dell.

End-to-end-løsninger

Dell har da også i flere år arbejdet målrettet på at bevæge sig væk fra at være et rendyrket pc-selskab.
 
I stedet bevæger selskabet sig derhen, hvor også IBM, HP og andre helt store selskaber kan se, at der ligger rigtigt store penge: I service-markedet som end-to-end-leverandør.
 
"Den virkelig store forandring for os har været at ændre vores fokus fra at være på hardware-kassen til at være spørgsmålet om, hvad kundens virkelige problem er. Det har ændret dialogen med kunderne til at indeholde langt mere dybde. Det handler ikke længere om komponenter, men om at løse de store problemer," siger Michael Dell.
 
Til det formål har Dell i den seneste tid købt en sværm af selskaber - primært mellemstore selskaber, der allerede er i god gænge - samt bygget flere datacentre i gigantklassen, der bliver centrale i selskabets cloud-baserede løsninger.
 
"Vi står på brinken til store forandringer i hele industrien. Det har aldrig væet nemmere at løfte selv meget store workloads over på nye platforme. Og her skal Dell spille en rolle," siger Michael Dell.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere