Artikel top billede

Apple søger patent på brint-batteri

Apple søger patent på et brintbatteri til bærbare apparater.

Apple har søgt patent på en ny batteri-type til bærbare apperater, skriver Apple Insider.
 
Den nye batteri-type er baseret på brændselscelle-princippet, hvor der udvikles strøm via den løbende kemiske forbindelse mellem ilt og brint.
 
Det er Apples ide, at batterierne med denne teknologi skal kunne gøres meget lettere og langt mere effektive end de batterier, der for tiden er på markedet.
 
Ifølge Apple Insider har Apple indleveret to patentansøgninger til den amerikanske paten-styrelse, hvori selskabet beskriver, hvordan det skal kunne lade sig gøre at bygge de pågældende brændselsceller til bærbare apparater. 
 
Kan gøres meget lettere
Teknologien og principperne bag brændselsceller er langt fra nye.

Overordnet har et af problemerne med brændselscellerne været, at de er ret tunge, hvilket har gjort dem uegnede til brug i mobile apparater.
 
Det problem mener Apple kan løses ved at bygge cellerne på en måde, så de kan dele elektroder, hvilket skulle gøre det samlede batteri-system betydeligt lettere.
 
Apple har angiveligt tidligere også arbejdet med forsøg med sol-energi til bærbare apparater.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere