Artikel top billede

Sådan vil CSC redde kuldsejlet it-projekt hos Skat

Redningen til stort vingeskudt it-projekt hos Skat bliver fløjet ind fra udlandet af leverandøren, CSC's øverste ledelse.

Læs også:
CSC forsinker milliard-system hos Skat

CSC tvunget til at betale Skat 70.000 kroner dagligt

En gruppe af eksperter, der er samlet og fløjet ind fra England og USA, er midlet til at få kickstartet Skats opkrævnings- og betalingssystem, debitormotor, der er eksploderet.
 
"Jeg kan bekræfte, at CSC for at få en bedre fremdrift i debitor-motorprojektet har taget en række engelske og amerikanske specialister ind i projektet," siger it-projektchef Thomas Fredenslundfra Skat til Computerworld.

Systemet er til stor besvær for Skats arbejde med at inddrive penge og er blevet forsinket på ubestemt tid.

Den offentlige storkunde har undervejs i forløbet sågar beskyldt CSC for at bevidst at have tilsløret sandheden om projektet.
 
Team indsat i Norden
Også i CSC Globals regnskab omtales et hold sat ind i Norden. 

"For at fremskynde og sikre afhjælpningen af leveringsudfordringerne, som findes i de Nordiske regioner, har vi samlet og indsat et erfarent hold i regionen, som skal styre de korrigerende planer og tiltag, der er nødvendige," skriver selskabet uden specifikt at nævne Skat.

Et eksternt firma har i øvrigt gennemgået projektet og har ifølge Computerworlds oplysninger afleveret dets rapport til parterne.

Læs også:
CSC forsinker milliard-system hos Skat

CSC tvunget til at betale Skat 70.000 kroner dagligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.