Artikel top billede

De nye værktøjer fra Google giver et bedre overblik over, hvilke mobile enheder der synkroniserer med Google Apps.

Sådan får du kontrol over Google Apps på mobilerne

Det skal være lettere at styre brugen af Google Apps på de forskellige mobile enheder, som medarbejderne render rundt med.

Læs også:
It-chef: Det får vi ud af at bruge Googles cloud-mail

Cloud computing: Sådan fungerer det

Google Apps, der er søgegigantens bud på mail, kalender og kontorpakke i skyen, bliver i stigende grad interessant for mange virksomheder.

Men selvom business-versionen af Gmail og de let tilgængelige cloud-apps fanger mange it-chefers interesse, er der stadig behov for forbedringer fra Googles side, hvis løsningen for alvor skal understøtte alle behov og ønsker, der er i større virksomheder.

Det er en af grundene til, at Google nu forsøger at forbedrede management-værktøjer, der knytter sig til brugen af Google Apps på de mobile enheder.

"I dag er det almindeligt, at medarbejdere tager personlige, mobile enheder med på arbejde i en forventning om at kunne få klaret forskellige opgaver på farten, og det kan være både en velsignelse og en udfordring for it-chefer. Det bliver stadig vigtigere at sikre mobile enheder og data," skriver Google i et blogindlæg.

Google meddeler derfor, at selskabet nu har føjet nye device management-værktøjer til Google Apps.

Det kan værktøjerne bruges til

Det betyder, at man som it-ansvarlig kan styre flåden af Android, iOS og Windows Mobile-enheder direkte fra kontrolpanelet i Google Apps, skriver selskabet.

Konkret giver det it-afdelingen mulighed for at se, hvilke enheder der synkroniserer med Google Apps og stoppe synkroniseringen om nødvendigt.

Derudover over er det blevet lettere at definere virksomhedens sikkerhedspolitikker - eksempelvis krav til adgangskoder og regler for, hvordan der synkroniseres i roaming-tilfælde.

Computerworld har endnu ikke haft lejlighed til at se nærmere på, hvordan de nye redskaber fungerer i praksis.

Læs også:
It-chef: Det får vi ud af at bruge Googles cloud-mail

Cloud computing: Sådan fungerer det
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.