Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen. (Foto: Povl D. Rasmussen)

Nokia Siemens fyrer 17.000 mand

Nokia Siemens vil i gang med gigantisk fyringsrunde.

Den finsk-tyske netværksgigant Nokia Siemens Networks massefyrer.
 
17.000 af selskabets 74.000 medarbejdere fyres, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.
 
Alle fyringerne, der er led i en ny strategi, skal være gennemført inden udgangen af 2013.
 
"Trods behovet for at omstrukturere dele af vores selskab er vores dedikation til forskning og udvikling uændret," udtaler administrerende direktør Rajeev Suri i pressemeddelelsen.

Det er ikke længere tid siden end august, at Nokia Siemens Networks senest fyrede mange medarbejdere. Dengang fik 1.500 besked på at forlade virksomheden.
 
Mere mobilt bredbånd
Den nye strategi, som Nokia Siemens Networks præsenterer onsdag, indebærer et øget fokus på mobilt bredbånd.
 
"Vores mål er at udbyde verdens mest effektive mobilnetværk, intelligensen til at maksimere værdien af disse netværk og tjenesterne, der får alt sammen til at virke problemfrit," lyder det videre fra topchefen.
 
Nokia Siemens Networks er blandt verdens største leverandører af mobilnet og agerer i et marked, hvor andre store spillere er Ericsson og Huawei.
 
Virksomheden fik tidligere i år danske Jesper Ovesen som ny bestyrelsesformand. Jesper Ovesen har tidligere været finansdirektør i TDC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere