Artikel top billede

Jesper Ovesen er ny bestyrelsesformand i Nokia Siemens Networks. Foto: Simon Knudsen. (Foto: Simon Knudsen)

Dansker får topjob: I spidsen for Nokia Siemens

Dansker udnævnt til toppost i netværksgiganten Nokia Siemens Networks med 66.000 ansatte, hvor han afløser tidligere Nokia-topchef, Olli-Pekka Kallasvuo.

Det bliver en dansker, der bliver ny bestyrelsesformand i Nokia Siemens Networks, der har næsten 66.000 ansatte.
 
54-årige Jesper Ovesen, der indtil maj var finansdirektør i TDC, er således den nye bestyrelsesformand i netværksselskabet, der er et samarbejde mellem Nokia og Siemens.
 
"Vi er glade for at byde Jesper velkommen i hans nye rolle," siger Nokia-topchef Stephen Elop i en pressemeddelelse.
 
Nokia Siemens Networks har været igennem nogle turbulente år, men nu skal Jesper Ovesen sammen med topchefen i selskabet, Rajeev Suri, forsøge at skabe ro i virksomheden.
 
"Jeg er glad for at slutte mig til Nokia Siemens Networks' hold. Nokia Siemens Networks er en innovativ leder i industrien, og jeg ser frem til at støtte firmaet," fortæller Jesper Ovensen.
 
Samtidig med udnævnelsen af Jesper Ovesen som ny bestyrelsesformand har både Nokia og Siemens valgt at skyde penge i selskabet.

De betaler en lige stor andel og skyder til sammen 7,5 milliarder kroner i selskabet.
 
Jesper Ovesen afløser den tidligere Nokiia-topchef Olli-Pekka Kallasvuo i rollen som bestyrelsesformand for Nokia Siemens Networks.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere