Artikel top billede

Foto: Povl Rasmussen.

KMD: Derfor koster det at skifte leverandør

KMD-direktør forholder sig til kommunes kritik af "ublu priser."

Læs også:

Kommune kritiserer KMD's priser: "Simpelthen ublu"

Viborg Kommunes kritik af KMD-priser på 800.000 kroner for data-arbejde i forbindelse med skifte af leverandør preller af på it-giganten.

"Vi er noget overraskede over kritikken," udtaler områdedirektør Leif Ilsø fra KMD.

Når man skifter leverandør, både den ene og den anden vej, er der tale om en kompleks opgave, og det har i sagens natur betydelige konsekvenser, hvis transitionen ikke sker korrekt, mener områdedirektøren.

Ikke standard

"Man betaler ikke for selve adgangen til data," understreger områdedirektøren.

Det er processen, der skal tilrettelægges omhyggeligt, og det sker blandt andet gennem udfærdigelse af drejebøger, tilrettelæggelse af møder mellem de involverede parter med videre, forklarer KMD-direktøren.

"Selve designet af de ønskede dataudtræk er heller ikke standard og skal tilrettelægges og implementeres individuelt fra gang til gang," lyder det videre.

Endelig vurderer områdedirektøren tilsyneladende ikke, at der er tale om en udbredt utilfredshed hos kommunerne.

"Det er vores klare indtryk, at der generelt sættes pris på KMD's assistance i forbindelse den slags projekter," afslutter han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere