Artikel top billede

Frustrerede betjente: Rigspolitichef skal se på Polsag

De bornholmske politibetjente vil vise rigspolitichefen Polsag i drift, så han selv se de problemer, som it-systemet døjer med.

Læs også: Betjente: Så slemt står det til med vores it-system.

Fredag 13.

Denne dato vil de bornholmske betjente vise rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg nogle af de problemer, som de efter et års drift stadig oplever med det stormomsuste it-system Polsag, der leveres af CSC. 

Det er et system, som betjentene efter flere forsøg på fejlrettelser og opdateringer stadig ikke mener er modent til at rulle ud i en større politikreds. 

Formanden for Bornholms Politiforening, Henrik Schwarz, har udtrykt bekymring for de omkring 80 bornholmske medarbejderes trivsel, som følge af arbejdet med it-systemet, som han konstaterer er umodent. 

Samtidig har Bornholms Politiforening efterlyst en tilkendegivelse fra Rigspolitiet i forhold til, hvornår myndigheden regner med at systemet fungerer tilfredsstillende.   

Vil vise problemerne frem

"De ting vil vi drøfte med rigspolitichefen, når han kommer på besøg på Bornholm fredag 13. januar," siger Henrik
Schwartz.

Han fortæller, at medarbejderne i Bornholms Politikreds vil forelægge rigspolitichefen et oplæg omkring Polsag i forbindelse med besøget.   

"Her vil han blive præsenteret for nogle af de ting, som vi står overfor i vores dagligdag," siger Henrik Schwarz. 

Afventer reaktion fra politichef

Rigspolitiet satte sidste år det i forvejen stærkst forsinkede CSC-udviklede it-system på stand-by i forhold til den videre udrulning.

Først et par måneder, men senest på ubestemt tid.

Samtidig igangsatte Rigspolitiet endnu en ekstern undersøgelse af kvaliteten af systemet. En undersøgelse som politiet har holdt hemmelig og hvor resultatet fortsat er ukendt.

Formanden for Politiforeningen på Bornholm fortæller, at betjente og medarbejdere håber på at høre rigspolitichefens reaktion på de fremlagte problemstillinger i forbindelse med oplægget.

Læs også: Betjente: Så slemt står det til med vores it-system.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.