Artikel top billede

Frustrerede betjente: Rigspolitichef skal se på Polsag

De bornholmske politibetjente vil vise rigspolitichefen Polsag i drift, så han selv se de problemer, som it-systemet døjer med.

Læs også: Betjente: Så slemt står det til med vores it-system.

Fredag 13.

Denne dato vil de bornholmske betjente vise rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg nogle af de problemer, som de efter et års drift stadig oplever med det stormomsuste it-system Polsag, der leveres af CSC. 

Det er et system, som betjentene efter flere forsøg på fejlrettelser og opdateringer stadig ikke mener er modent til at rulle ud i en større politikreds. 

Formanden for Bornholms Politiforening, Henrik Schwarz, har udtrykt bekymring for de omkring 80 bornholmske medarbejderes trivsel, som følge af arbejdet med it-systemet, som han konstaterer er umodent. 

Samtidig har Bornholms Politiforening efterlyst en tilkendegivelse fra Rigspolitiet i forhold til, hvornår myndigheden regner med at systemet fungerer tilfredsstillende.   

Vil vise problemerne frem

"De ting vil vi drøfte med rigspolitichefen, når han kommer på besøg på Bornholm fredag 13. januar," siger Henrik
Schwartz.

Han fortæller, at medarbejderne i Bornholms Politikreds vil forelægge rigspolitichefen et oplæg omkring Polsag i forbindelse med besøget.   

"Her vil han blive præsenteret for nogle af de ting, som vi står overfor i vores dagligdag," siger Henrik Schwarz. 

Afventer reaktion fra politichef

Rigspolitiet satte sidste år det i forvejen stærkst forsinkede CSC-udviklede it-system på stand-by i forhold til den videre udrulning.

Først et par måneder, men senest på ubestemt tid.

Samtidig igangsatte Rigspolitiet endnu en ekstern undersøgelse af kvaliteten af systemet. En undersøgelse som politiet har holdt hemmelig og hvor resultatet fortsat er ukendt.

Formanden for Politiforeningen på Bornholm fortæller, at betjente og medarbejdere håber på at høre rigspolitichefens reaktion på de fremlagte problemstillinger i forbindelse med oplægget.

Læs også: Betjente: Så slemt står det til med vores it-system.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.