Artikel top billede

Sådan får du styr på medarbejdernes private it-grej

Overblik Danskerne slæber i stor stil deres personlige it-grej med på arbejde. Få overblikket over consumerization-bølgen. Og få gode ideer til, hvordan du håndterer den.

Det er slut med årtiers standardiserings-politik i de danske virksomheder, hvor medarbejderne i stor stil kræver, at de kan anvende deres personlige computere, smartphones og tablet-computer til alting.

De vil koble på netværket, og de vil anvende selv de forretningskritiske systemer fra deres personlige maskiner - som selvfølgelig er mobile.

Det kaldes 'consumerization,' og det er noget, der giver hovedbrud i it-afdelingerne, som fortsat har ansvaret for den stabile og sikre it-drift.

Klik videre herunder og se, hvordan du håndterer bølgen af personlige devices, som strømmer ind i virksomheden.

Ansatte slæber eget it-grej med på arbejde i stor stil
Medarbejdernes egne enheder sniger sig ind i netværket, hvad enten man vil det eller ej. Derfor bør virksomhederne åbne for muligheden. Men gør det med omtanke. Her er en opskrift.

Undgå netværks-problemer med ansattes eget it-grej
De ansattes eget it-grej er en udfordring for al sikkerhed på virksomhedernes netværk. Her finder du gode råd til, hvordan du kan få kontrol over netværket.

Sådan undgår du at dit private it-grej skader firmaet.
Mange virksomheder tillader, at medarbejderne kan tage deres egne smartphones og tavlecomputere med på arbejde. Se hvad du skal gøre, hvis den mobile sikkerhed på din arbejdsplads skal i top.

Sådan har Lego givet plads til ansattes eget it-grej
Tag dit eget udstyr med, eller brug virksomhedens standardudstyr. Valget er dit - i hvert fald hos Lego, hvor medarbejderne gerne må arbejde på egne computere og tablets.

Dansk it-kæmpe: Derfor må ansatte frit vælge it-grej
I et af Danmarks største it-firmaer kan man frit vælge it-grej. Det giver plads til at fokusere på at skabe en solid platform i virksomheden, men det har også givet grå hår.

Sådan kan it-chefen beskytte sig mod trusler udefra
En bestemt teknologi kan blive den sikre redningskrans, når it-chefen skal dæmme op for medarbejdernes trang til at medbringe deres egne computere.

Sådan holder Danske Spil ansattes it-skidt uden for
Ansattes brug af privat it-grej på jobbet udgør en risiko for virksomhedens it-sikkerhed. Se her, hvordan Danske Spil har sikret sine systemer mod de ansattes private it-udstyr.

Sådan sikrer danske skoler sig mod elevers it-grej
Dansk kommune sikrer skolers netværk med virtuelle licenser til 400 lærere og 3.700 skolelever.

Dong: Vi går nok hele vejen med ansattes eget it-grej
Energiselskabet har taget medarbejdernes ønsker til telefoner til sig. Nu er spørgsmålet, hvor langt selskabet skal gå for fortsat at tilfredsstille medarbejderne.

Dong: Staten bør medfinansiere ansattes it-grej
Energiselskabet har taget medarbejdernes ønsker til telefoner til sig. Nu er spørgsmålet, hvor langt selskabet skal gå for fortsat at tilfredsstille medarbejderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere