Artikel top billede

Microsofts Ray Ozzie prøver lykken med nyt firma

Microsofts tidligere softwarechef prøver lykken igen.

Microsofts tidligere såkaldte 'chief software architect,' Ray Ozzie, vender tilbage til it-branchen med et helt nyt firma, som han kalder Cocomo.

Selskabet ser ud til at arbejde med mobil kommunikation.

Ray Ozzie trak sig fra posten som øverste software-strateg i Microsoft i efteråret 2010, hvilket du kan læse mere om her.

Siden dengang har han ventet på, at hans konkurrenceklausul med Microsoft skulle udløbe. Den forhindrede ham i at arbejde professionelt med it indtil udgangen af 2011.

Søger efter folk

Ray Ozzie går nu i gang med at rekruttere til selskabet. Han er dog sparsom med oplysninger om, hvad præcist selskabet skal arbejde med, og der kommer til at gå et par måneder, inden han er klar til at fortælle om det, lyder det.

Cocomo meddeler dog, at selskabet arbejder på et "nyt kommunikationsprodukt til denne nye verden."

"Vi vil levere fantastiske værktøjer til social interaktion, som folk vil anvende, værdsætte og holde af."

Indtil videre søger Cocomo brugerinterface-designere, som skal arbejde sammen med det eksisterende hold af udviklere.

Ifølge selskabet skal udviklerne være interesserede i email, SMS, Facebook, Google+ og Twitter.

De skal ligeledes være interesserede i "mange-facetterede identiteter og emner inden for privacy og åbenhed" samt i den "sociale antropologi inden for den voksende anvendelse af mobil," hedder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.