Artikel top billede

Computerworld lancerer nyt søster-site

Computerworld stiller skarpt på de danske it-ledere på nyt søstersite - CIO.dk.

Kære læser
Velkommen til Computerworld CIO. Computerworlds nye søstersite.

CIO'en, it-chefer og it-ansvarlige besidder en af de mest komplekse og essentielle roller, der eksisterer i den moderne organisation og i vores samfund. CIO'en har det endelige ansvar for, at vores systemer kører, hvad enten det er internt i virksomheden eller mod kunder og borgere - med andre ord driftstiden af ligningen.

De skal være effektiviseringsagenter med ansvar for implementering, udvikling og supportering af organisationens forretningsprocesser.

De er nøglespillere i vækst-scenarier i virksomheder såvel som offentlige instanser, hvor de sammen med forretningen skal agere innovatører og forretningsudviklere.

Og alt det skal de gøre i et økonomiske klima, der foreskriver, at der skal gøres mere med mindre i et evigt foranderligt teknologisk landskab.

CIO'en, job og karriere

Derfor sætter Computerworld CIO nu særskilt fokus på rollen som CIO.

På Computerworld CIO kan du læse historier om topledelse, karriere, strategi og teknologi og selvfølgelig portrætter af dem, det drejer sig om - de danske og udenlandske CIO'er med noget på hjerte.

I selvstændige navnenyt- og jobsektioner kan du læse om, hvem der skifter job i ledelseslaget, og hvilke lederstillinger der står åbne.

I "CIO insight" samler vi de bedste artikelserier om teknologiske emner med afgørende betydning for CIO'en. I denne første version af Computerworld CIO handler det om Cloud.

Vi udbygger løbende sitet, som du kan tilgå gennem artikler her på Computerworld, eller du kan gå direkte til siden på www.cio.dk.

Er du abonnent på den trykte udgave af Computerworld, kan du samtidig også glæde dig til genoplivningen af faste CIO-magasiner, hvor det første udkommer den 24. februar.

Og i forbindelse med lanceringen af CIO skifter det ugentlige Computerworld Executive nyhedsbrev navn til CIO.

Det kan du skrive dig op til her.

Velkommen og rigtig god læselyst.
Line Ørskov, chefredaktør
Computerworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere