Artikel top billede

Apple køber flash-producent til hemmeligt formål

Generelt diskuterer vi ikke formålet eller planerne med vores opkøb, siger Apple efter købet af israelsk virksomhed.

Læs også:

Apples nye guldgrube: Salg til din arbejdsplads

Computerworld News Service: Apple har i denne uge bekræftet opkøbet af Anobit Technologies, som er en israelsk producent af solid state-drev til datacentre, fortæller Reuters.

Trods den israelske presses gentagne påstande om, at Apple har købt Anobit for godt tre milliarder kroner, så har både Apple og Anobit nægtet at bekræfte aftalen.

Apple ville dog blive nødt til at indrømme købet i virksomhedens kvartårlige regnskab, som bliver offentliggjort senere i denne måned.

Vil ikke afsløre formålet

Onsdag fortalte Reuters, at en talsperson fra Apple nu har bekræftet købet, men personen ville ikke afsløre, hvad Apples planer er for Anobit.

Anobit anvender NAND flash memory-teknologier til produktion af storage-produkter til datacentre.

"Jo... vi har købt Anobit," skriver talsmand for Apple, Alan Hely, i en e-mail til Reuters. "Apple opkøber fra tid til anden mindre teknologivirksomheder, og generelt diskuterer vi ikke formålet eller planerne med det."

Apple er branchens største aftager af NAND flash-teknologier, så opkøbet af Anobit gør det muligt for virksomheden at håndtere problemer med pålideligheden, som opstår efterhånden som solid state-drev bliver mindre og mindre.

Apple bruger allerede Anobits flash-teknologi til nogle produkter.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen.

Læs også:

Apples nye guldgrube: Salg til din arbejdsplads
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere