Artikel top billede

Denne it-gigant vil få TDC til at droppe CSC

CSC er oppe imod en international it-spiller, der også har set sig lun på it-driften hos en af landets største selskaber, TDC.

Læs også:

TDC tæt på ny it-aftale: CSC truet af it-gigant

Det er et firma med 17 års erfaring på det danske marked, som TDC forhandler med om at overtage driften af it-gigantens it-systemer.

Tata Consultancy Services (TCS) har en repræsentation i København og oplyser på firmaets hjemmeside, at landet er "et væsentligt og hurtigt voksende marked."

Selskabet, der hos myndighederne er registeret som en filial af et udenlandsk aktieselskab, har desuden opereret i omkring 20 år i Norden med omkring 75 kunder og 2.500 konsulenter i regionen.

Antallet af konsulenter dækker dog både over onsite og offshore personel.

Telenor er kunde

Nærmeste kontor uden for Danmark er Malmø, og kunderne kommer fra alt fra bank- finans- og forsikringsbranchen til produktions og hightech-områderne.

Imidlertid har Tata Consultancy Services også i forvejen kunder på telekommunikationsmarkedet, hvor firmaet i 2010 landede en kontrakt med Telenor i Norge.

Firmaet oplyser på hjemmesiden at have samarbejde med en række globale aktører, der er kendte konkurrenter til CSC, der netop skiller sig ud ved ikke at have strategiske aftaler med TATA.

Nogen af firmaerne er SAP, IBM, Microsoft og Oracle.

Det er ikke lykkes for Computerworld at få en kommentar fra TATA.

Læs også:

TDC tæt på ny it-aftale: CSC truet af it-gigant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere