Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Danskerne må se langt efter ny Apple-tjeneste

Apple åbner for sin nye net-tjeneste i flere og flere lande. Danmark står - igen - sidst i køen.

Computerworld News Service: Det var MacRumors, der som de første kunne fortælle nyheden om, at iTunes Match nu er blevet gjort tilgængelig i 19 nye lande i Europa og Sydamerika.
Det mere end fordobler antallet af lande, hvor servicen er tilgængelig.

De nye markeder er Argentina, Bolivia, Chile, Colombia, Costa Rica, den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Estland, Guatemala, Honduras, Letland, Litauen, Holland, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru og Venezuela.

På nuværende tidpunkt findes tjenesten altså i 37 lande - men ikke i Danmark.

Apple lancerede iTunes Match i november som en del af 10.5.1-opdateringen til iTunes. På det tidspunkt var det kun kunder i USA, der fik adgang til tjenesten.

iTunes Match gemmer hele brugerens musikbibliotek i skyen for knap 150 kroner om året.

Hvad bedre er, at iTunes Match sparer båndbredde ved at identificere hvilke sange i biblioteket, der allerede findes i iTunes Store, og kun uploader sange uden match. Musikken bliver streamet fra iCloud ved en kvalitet på 256-Kbps.

Den internationale ekspansion af iTunes Match blev indledt i december, først i Australien og Storbritannien og derefter i andre vesteuropæiske lande.

Ekspansionen er hver gang sket i forbindelse med landespecifikke aftaler med copyrightindehavere på de nye markeder, og som MacRumor også har bemærket, så skete denne uges ekspansion på det hollandske marked først efter indgåelsen af en aftale med den hollandske copyright-organisation Buma/Stemra.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.