Artikel top billede

Teleselskaber: Vi har alt for svært ved at klage

Teleselskaberne mener, at de har for svært ved at klage over kommuner.

Læs også: Kommuner beskyldes for priskartel på mobilmaster.

Teleselskaberne mener, at deres muligheder for at klage over kommuner, der hæver lejepriserne for plads til mobilmaster, er alt for dårlige, skriver Børsen.

Det sker, efter avisen torsdag skrev, at teleanalytiker John Strand, Strand Consult, havde meldt kommuner til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, fordi de ifølge materiale, som John Strand har indsamlet, pludselig har hævet lejepriserne for pladserne.

Det kan du læse mere om her.

"Teleselskaberne har reelt ingen forhandlingsmuligheder over for kommunerne, hvis man vil klage over lejeudgifterne," siger direktør for Telekommunikationsindustrien, Jakob Willer, til Børsen.

Han peger desuden overfor avisen på, at de private lodsejere, som teleselskaberne også lejer grunde til mobilmaster hos, også er begyndt at sætte priserne op.

Voldgiftssag

Ifølge avisen skal uenigheder om lejepriserne afgøres i en voldgift.

Kan man her ikke nå til enighed, skal sagen afgøres af en opmand, hvis grundlag skal udarbejdes af den samme kommune, der er part i sagen.

"Voldgiftssystemet er ikke i praksis brugbart til at afgøre en markedsleje for opsætning af master til mobiltelefoni," siger Jakob Lind, projektchef i TDC, til Børsen.

Læs også: Kommuner beskyldes for priskartel på mobilmaster.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.