Artikel top billede

Nu skal alle Google-brugere tvinges over på Google+

Google vil med et smart snuptag sørge for, at de store horder af internetbrugere buldrer ind på Google+.

Læs også:

Google+ og de mange millioner ubrugelige brugere

Google har mere end travlt med at forsikre verden om, at Google+ allerede er en succes - og nok skal vokse sig endnu større i de kommende år.

I sidste uge kunne Google-chef Larry Page berette, at Google+ nu har 90 millioner brugere på globalt plan.

"Jeg er meget spændt på, hvad vi kan gøre i 2012 - der er fantastiske muligheder for at hjælpe vores brugere og for at få vores virksomhed til at vokse," forklarer Larry Page i et blogindlæg.

Allerede nu står det så klart, hvordan Google vil realisere de mål: Brugere af alle Google-tjenester skal tvinges til at bruge Google+.

Flere medier skriver, at det nu ikke længere er muligt at oprette en Google-konto uden samtidig også at oprette en Gmail og sige ja tak til at være på Google+.

Sådan gør Google

Konkret betyder det altså, at du ikke kan oprette eksempelvis en YouTube-konto uden samtidig at blive en del af Gmail og Google+.

Når man har indtastet de gængse bruger-oplysninger ved oprettelsen af en ny profil, bliver man ført videre til en side, hvor man skal oprette en decideret Google+ profil.

Mens man som bruger naturligvis bare kan lade være med at bruge mailen og det sociale netværk, så er det interessant, at tiltaget kommer, samtidig med at Google har ganske travlt med at fortælle om, hvor hurtigt Google+ vokser.

"Din Google-konto er mere end bare søgning," skriver Google på siden, hvor man kan oprette en Google-konto.

"Når nu du har en Google-konto, skal du oprette din Google-profil. Med den kan du repræsentere dig selv offentligt på nettet og gøre det nemt for dine venner og din familie at finde hinanden," lyder det videre fra fra Googles side.

Læs også:

Google+ og de mange millioner ubrugelige brugere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere