RSS

Persondata

Mere om Persondata

Voldsomme begivenheder ved den amerikanske grænse får ansatte fra både Amazon og Microsoft til åbent at kritisere deres chefer.
22. juni 2018 kl. 14.20 | (9) | læs »



Ved du, hvad Google egentlig ved om dig? Selskabet lægger faktisk alle detaljerne åbent frem, hvis du ved, hvor du skal kigge. Google anvender dine data til at målrette annoncer til dig. Se her, hvad Google ved om dig.
22. juni 2018 kl. 10.00 | læs »



EU blev sent tirsdag enig om et nyt regelsæt, der forbyder geografisk bindind af data. Reglerne vil kunne booste danske datacentre, mener Dansk Erhverv.
20. juni 2018 kl. 10.35 | læs »



Premium
Lena Andersen, tidligere kontorchef for Datatilsynet, skal være en del af DPO-teamet i advokatfirmaet Bech Bruun. Her bliver hun blandt andet ansvarlig for kontakten til 12 sjællandske kommuner.
14. juni 2018 kl. 10.51 | læs »



Klumme: Mange virksomheder blev 25. maj taget på sengen af GDPR. Men det nye persondatadirektiv har faktisk været over hundrede år undervejs.
14. juni 2018 kl. 09.59 | læs »



Facebook har aftaler om udlevering af brugerdata med hele 60 hardware-selskaber inklusive Microsoft, Apple og Samsung.
4. juni 2018 kl. 14.06 | læs »



Personfølsomme oplysninger om medlemmerne i Tandlægeforeningen har været let tilgængelige på fagforeningens egen hjemmeside. Dermed har endnu en dansk organisation gjort sig skyldig i alvorligt datasjusk.
1. juni 2018 kl. 14.35 | læs »



Klumme: GDPR har været det største sikkerhedsmæssige gennembrud på både privatlivsbeskyttelse og sikkerhedssiden nogensinde. Men vejen til målet har langt fra været køn, og den har været unødvendigt kompleks, forvirrende, dyr og frustrerende, og virksomhederne er blevet kastet i armene på dyre advokater, konsulenter og ivrige sikkerhedssælgere.
1. juni 2018 kl. 13.00 | (3) | læs »



Premium
GDPR er over os, og alle skal nu leve op til en række skærpede krav til persondata. Men har du helt styr på, hvad GDPR vil sige? Her har vi samlet fem myter, du gør bedst i at få aflivet i din organisation.
31. maj 2018 kl. 13.00 | læs »




Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur – on premise, outsourcing eller cloud?

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Hør om de nyeste teknologier og løsninger. Hør også om de nyeste cloudløsninger der muliggør Infrastruktur as a Service (IaaS), samt mulighederne for outsourcing. På det gratis formiddagsseminar bliver du klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere





Premium
Margrethe Vestager ramte ikke Google der, hvor det for alvor gør ondt. Men hun kan nå det endnu
ComputerViews: Googles aktionærer havde blot et skuldertræk til overs for EU's rekordstore bøde på 32 milliarder kroner. Her er en række bud på, hvad EU kan gøre, hvis Google og andre tech-giganter skal rammes, hvor det for alvor gør ondt.
Computerworld
Google svarer igen på Vestagers rekordbøde: Truer med at tage betaling for Android
Google kan begynde at tage penge for Android, der indtil nu har været gratis. Den trussel kommer fra Google i kølvandet på selskabets 32 milliarder-store bøde fra EU.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.