Artikel top billede

Sådan reagerer Microsoft-partner på fyringstrussel

Omstridt Microsoft-partner efter Microsoft-vrede om selskabets produkter: "Vi er uenige. Vi leverer produkter af høj kvalitet."

Læs også: Dansk Microsoft-chef vil opsige omstridt partner-firma.

Microsofts danske it-sikkerhedschef Morten Juul Nielsen meddeler, at han vil have it-firmaet Uniblue smidt ud af Microsofts partnerprogram.

Det sker fordi selskabet ifølge it-sikkerhedschefen, ikke tilfører kunderne reel værdi, hvis de bruger windows.

Men hos det maltetiske it-firma, Uniblue, er man ikke enig i den vurdering.

"Selvom vi respekterer alles mening, som det foreligger nu, er vi meget uenige med hr. Nielsens opfattelse af, at vores produkter ingen værdi har," skriver VP Product Marketing Gordon Penza fra Uniblue i en mail til Computerworld.

Uniblue: Microsoft godkendte os
Han forklarer, at Uniblue ville være i stand til at gå mere i detaljer på dette punkt, hvis selskabet vidste, hvilke produkt, Morten Juul Nielsen henviser til og på hvilket grundlag han er nået frem til vurderingen.

"Vi vil gerne tilføje, at vi altid hilser legitim feedback på, hvordan vi kan forbedre vores produkter, velkommen og vi stræber efter at sikre, at vores kunder altid er glade," lyder det videre.

Refusion

Faktisk, hvis selskabets software på nogen måde ikke lever op til kundernes forventninger, kan kunderne anmode om refusion af pengene i henhold til selskabets 60 dages garanti og i særlige tilfælde længere end 60 dage, påpeger Gordon Penza.

Desuden pointerer han, at Uniblue er blevet tildelt en klassificering som Gold Independent Software Vendor af Microsoft.

En klassificering som uddeles af Microsoft, efter at ansøgeren har gennemgået en omfattende uafhængig analyse, der blandt andet ser på "en høj grad af ekspertise med Microsoft-teknologi, en succesfuld track record og et fremragende kundetilfredsheds indeks", fremfører Gordon Penza.

"Vi har, og fortsætter med at arbejde hårdt, år efter år, for at opnå denne klassificering," skriver Gordon Penza i kommentaren. 

Uniblue: Vi vil kontakte dansk politi
Videre noterer Uniblue sig, at Morten Juul Nielsen "..har gjort det klart, at vi er på ingen måde er forbundet med handlinger af ResponseTechnologies (læs mere om det selskab her)". 

Gordon Penza fastslår igen, at Uniblues forretninger på ingen måde overhovedet er koblet til "...bedrageri-aktiviteter, som hævdes begået af ResponseTechnologies...".

Noget som Uniblue også tidligere har taget klart afstand fra.

Det kan du læse mere om her.

Endelig oplyser Gordon Penza, at han nu vil kontakte dansk politi med henblik på at afklare, hvordan Uniblue kan hjælpe med opklaringen af telefonsvindlen, hvor selskabets navn altså bliver misbrugt.

Læs også: Dansk Microsoft-chef vil opsige omstridt partner-firma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.