Artikel top billede

Dansk Cisco-selskab har nul kroner i lønomkostninger

Den danske virksomhed Cisco Linksys Kiss tjener millioner af kroner, men bruger ikke en krone på personalet. Se her hvordan det kan lade sig gøre.

Læs også: Ciscos idé-fabrik ligger i Hørsholm

Overskud: 11,3 millioner kroner. Personaleomkostninger: 0 kroner. Hvordan kan det lade sig gøre?

I Computerworlds Brancheguiden er firmaet blevet deaktiveret, men der er ikke desto mindre blevet indleveret et regnskab til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, så helt deaktiveret er virksomheden ikke.

I Brancheguiden stod tidligere, at Cisco Linksys Kiss udvikler og producerer avancerede harddisk-optagere, dvd/DivX/WMv9 Playere, plasma og LCD-tv, DVB og IPTV settop boxe med mere.

Ifølge Computerworlds oplysninger er omkostninger til personale i Cisco Linksys Kiss blevet flyttet til moderselskabet Cisco Systems Danmark.

Årsagen til det er, at det passer selskabet bedst rent regnskabsteknisk.

Overvejer selskabets fremtid

I ledelsesberetningen står også, at "ledelsen overvejer selskabets fremtid", hvilket ledelsen er nødt til, fordi når der ingen personaleaktiviteter er i selskabet, så skal ledelsen overveje, hvad der skal ske med virksomheden.

Vi spurgte Nanna Masiero, der er marketing- og pr-ansvarlig for Cisco i Danmark, hvorfor Cisco gennemfører alle de her regnskabstekniske øvelser.

Men ligesom Cisco er ualmindelig fedtet med at fortælle om lokale forhold i koncernen, så er det heller ikke meget, Nanna Masiero vil sige til citat:

"Vi følger dansk regnskabslovgivning."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.