Artikel top billede

Apple strammer kontrollen med apps til Mac

Apple vil inden længe implementere den samme form for kontrol med apps til OS X som til iOS.

Læs også:

Test: Her er dommen over Apples nye Lion-styresystem

Computerworld News Service: Apple strammer reglerne for applikationer til Mac for at forbedre kundeoplevelsen og sikkerheden.

Apple vil inden længe udøve samme grad af kontrol over applikationers tilgang til hardwaren og specifikke funktioner i styresystemet OS X til Mac, som det er tilfældet med iOS.

Det skriver Wall Street Journal.

Kravet om såkaldt sandboxing af alle applikationer i Apple App Store vil træde i kraft næste måned. Apple havde i første omgang planlagt at implementere de nye regler allerede fra begyndelsen af november sidste år.

Ændringerne har angiveligt som formål at sikre kundernes sikkerhed ved at forhindre skadelige programmer i at tilgå personlige oplysninger eller fungere som bagdør for malware, men de vil sandsynligvis have den bivirkning at skabe mere arbejde for udviklerne, som i visse tilfælde kan være nødt til at fjerne bestemte funktioner fra deres apps til Mac.

"Mac-udvikler Mark Munz fra Vancouver i Washington fortæller, at han er nødt til at fjerne flere hovedfunktioner fra sin app til omformatering af tekst, TextSoap, som kan integreres med andre programmer, for at overholde de nye regler," oplyses det i artiklen fra Wall Street Journal.

Som en nødløsning arbejder han dog på en hjælpe-app, som kan downloades separat fra Mac App Store for på den måde at få den tabte funktionalitet tilbage. "Det er bare ikke det her, sandboxing handler om," udtaler Munz, som er direktør for firmaet Unmarked Software."

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Test: Her er dommen over Apples nye Lion-styresystem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.