Artikel top billede

"Outsourcing er langt den mest attraktive løsning", udtaler Knud Steen Larsen, administrerende direktør, Tre-For.
Foto: Tre-For

Fiberselskab outsourcer kundeservice og 50 ansatte

Fiberselskab outsourcer sin kundeservice til en ekstern leverandør sammen med 50 medarbejdere.

En af Trekantsområdet største arbejdspladser flytter 50 ansatte fra Kolding til Århus. Området mister de mange arbejdspladser, fordi Tre-For, der leverer fibernetforbindelser, el og vand, outsourcer sin kundeservice.

Selskabet, som i 2009 blev Årets vækskomet i Computerworlds Top 100-konkurrence, erkender, at det nuværende kundehåndteringssystem er kørt bag af dansen og enten skal opgraderes eller skiftes ud.

Det rummer ikke længere "de funktionaliteter, der er behov for med de mange forskelligartede ydelser, vi leverer," skriver Tre-For i en pressemeddelelse.

"De seneste måneder har vi arbejdet med at analysere vores situation og behov - og i den forbindelse har vi også set på muligheden for at outsource hele kundeservicefunktionen", udtaler Knud Steen Larsen, administrerende direktør for Tre-For.

Samme stemme i røret

Resultatet af analysearbejdet blev, at Tre-For vælger at outsource kundeservice- og afregningsfunktionen til Logica. Overdragelsen af medarbejdere sker den 1. maj, men ændringen giver ikke nogen umiddelbar forandring for Tre-Fors kunder, der fortsat vil møde de velkendte medarbejderes stemme, der byder velkommen til Tre-For, når de kontakter virksomheden.

"Da det økonomiske grundlag sammen med kvalitetsniveauet begyndte at tegne sig, var der ingen tvivl om, at outsourcing var langt den mest attraktive løsning. Vi vurderer helt klart, at Logica kan varetage det ansvar, som vi overlader dem i denne vigtige funktion," udtaler Knud Steen Larsen.

Den øvrige del af Tre-For bliver ikke berørt af denne outsourcing af kundeservice. Ledelsen erkender, at det er "en betydelig omstilling for de medarbejdere, der skal køre til Århus i stedet for Kolding."

Men med de økonomiske briller på erkender Tre-For, at der er tale om "et forretningsmæssigt rigtigt skridt," og at konkurrencen er så skarp, at selskabet ikke kan tillade sig at se bort fra den lønsomhed, som outsourcingen medfører.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.