Artikel top billede

Danskere: Derfor er vi nødt til at være på Mobile World

Barcelona: En lille delegation af danske virksomheder forsøger at bryde igennem på Mobile World Congress i Barcelona.

Læs også:
Verdens telebosser: Her er vores vilde vækst-planer

Her skal slaget stå mellem verdens store telefirmaer

Facebooks it-chef: Derfor er mobilen vigtigst for os

Fem danske virksomheder er samlet på en fælles dansk stand i Hall 2 på Mobile World Congress.

En af dem er sønderjyske TeleBilling, der udvikler billing-systemer. Virksomheden har i alt syv personer afsted, og målet er at indgå kontakter og hente inspiration til nye forretningsmuligheder.

"Det er nemt at deltage på den her måde, fordi det hele bare er klar, når vi kommer," siger salgschef Preben Schack, da Computerworld kigger forbi standen.

Preben Schack (længst til venstre i blå trøje) fortæller, at der skam har været interessante personer forbi standen fra blandt andet Polen - et af de markeder, TeleBilling har kig på.

"Folk stopper ikke bare op her. De kommer, fordi de leder efter noget med billing," lyder det fra Preben Schack.

Den danske fælles-stand synes da heller ikke af meget på en messe med 60.000 besøgende og næsten 1.500 udstillende virksomheder - og hvor der er masser af lir og gadgets til at fange de forbipasserendes opmærksomhed.

Preben Schack og TeleBilling har de seneste år været glade for at deltage på den danske fælles-stand, men næste år bliver det formentlig ikke der, man finder det danske firma.

"Jeg tror, at vi er nået frem til en erkendelse af, at vi skal have vores egen stand næste år," forklarer Preben Schack.

Dermed får virksomheden mere plads at boltre sig på - men prisen stiger naturligvis også. Men der er ikke nogen vej uden om at investere i en messe som Mobile World Congress, hvis man vil noget på tele-markedet.

"Vi kigger meget efter partnerskaber. En af mine opgaver hernede er at se, om der er samarbejdsmuligheder," forklarer Preben Schack til Computerworld i Barcelona.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere