Artikel top billede

Danskere: Derfor er vi nødt til at være på Mobile World

Barcelona: En lille delegation af danske virksomheder forsøger at bryde igennem på Mobile World Congress i Barcelona.

Læs også:
Verdens telebosser: Her er vores vilde vækst-planer

Her skal slaget stå mellem verdens store telefirmaer

Facebooks it-chef: Derfor er mobilen vigtigst for os

Fem danske virksomheder er samlet på en fælles dansk stand i Hall 2 på Mobile World Congress.

En af dem er sønderjyske TeleBilling, der udvikler billing-systemer. Virksomheden har i alt syv personer afsted, og målet er at indgå kontakter og hente inspiration til nye forretningsmuligheder.

"Det er nemt at deltage på den her måde, fordi det hele bare er klar, når vi kommer," siger salgschef Preben Schack, da Computerworld kigger forbi standen.

Preben Schack (længst til venstre i blå trøje) fortæller, at der skam har været interessante personer forbi standen fra blandt andet Polen - et af de markeder, TeleBilling har kig på.

"Folk stopper ikke bare op her. De kommer, fordi de leder efter noget med billing," lyder det fra Preben Schack.

Den danske fælles-stand synes da heller ikke af meget på en messe med 60.000 besøgende og næsten 1.500 udstillende virksomheder - og hvor der er masser af lir og gadgets til at fange de forbipasserendes opmærksomhed.

Preben Schack og TeleBilling har de seneste år været glade for at deltage på den danske fælles-stand, men næste år bliver det formentlig ikke der, man finder det danske firma.

"Jeg tror, at vi er nået frem til en erkendelse af, at vi skal have vores egen stand næste år," forklarer Preben Schack.

Dermed får virksomheden mere plads at boltre sig på - men prisen stiger naturligvis også. Men der er ikke nogen vej uden om at investere i en messe som Mobile World Congress, hvis man vil noget på tele-markedet.

"Vi kigger meget efter partnerskaber. En af mine opgaver hernede er at se, om der er samarbejdsmuligheder," forklarer Preben Schack til Computerworld i Barcelona.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere