Artikel top billede

Her er de bedste offentlige it-projekter lige nu

Seks offentlige myndigheder er i år nomineret til Digitaliseringsprisen med projekter, der fungerer som it-pejlemærker i den offentlige sektor. Læs om de seks mulige vinderprojekter her.

Læs også:
Kåring: Her er Danmarks bedste it-projekt 2011

Staten helt blank på gevinsterne i åbne standarder

I år bliver Digitaliseringsprisen for syvende år uddelt til offentlige myndigheder, der har gjort sig særlig godt bemærket med succesrige og værdiskabende digitaliseringsinitiativer.

Sidste år kunne Transport-/Klima- og Energiministerierne glæde sig over Effektiviseringsprisen, mens Velfærdsprisen gik til Det Fælles Medicinkort fra National sundheds-it.

Igen i år er der to priser i spil, som bliver overrakt i forbindelse med konferencen Digitaliser Danmark, der løber af stablen med Digitaliseringsstyrelsen som vært i Musikhuset Aarhus den 20. og 21. marts.

Opmuntrende oplevelse

Digitaliseringsprisen 2012 er et initiativ fra Finansministeriet, Danske Regioner, KL, KMD, Rambøll Management Consulting, HP og CEDI.

Hos Computerworld er chefredaktør Line Ørskov fuld af lovprisninger for feltet af de nominerede.

"Det har været en enormt opmuntrende oplevelse at se feltet til årets velfærdspris [..] Årets indstillede demonstrerer, at vi som samfund tager store skridt i retningen af at kunne tilbyde vores borgere løsninger, der understøtter os i alle livets faser," udtaler hun i forbindelse med afsløringen af de seks nominerede kandidater til Digitaliseringsprisen 2012.

Se de nominerede her:

De tre nominerede til Effektiviseringsprisen

De tre nominerede til Velfærdsprisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere