Artikel top billede

Disse it-projekter er nomineret til Effektiviseringsprisen

Læs også: Her er de bedste offentlige it-projekter lige nu

Igen i år er der tre kandidater til årets Effektiviseringspris, der er den ene af Digitaliseringsprisens to prisoverrækkelser.

De nominerede til Effektiviseringsprisen 2012 er:

Online Borgerbetjening fra Frederikssund Kommune

Projektet er blandt de nominerede, fordi det nye servicetilbud om hjælp til selvbetjening mellem klokken 8 til 22 giver Frederikssund-borgerne hjælp til det stigende selvbetjeningskrav, der kan frigøre ressourcer i kommunen.

Samtidig fremhæves en fuldt implementeret løsning med stort potentiale på landsplan.

Digitalisering af feriekonto fra ATP
Dette projekt er blandt vinderkandidaterne til Effektiviseringsprisen, da ATP's Feriekonto har formået at forny sig selv på digital form, hvor der i høj grad bliver genbrugt data, udnyttelse af eksisterende registre og selvbetjening.

Projektet fremhæves blandt andet, fordi det således i høj grad er i tråd med den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.

Miljøministeriets Mobil Digital Forvaltning
Ministeriets mobile forvaltningsløsning er nomineret, fordi Miljøministeriets ansatte med en tablet under armen kan foretage målinger ude i den natur, som det hele drejer sig om.
Løsningen har desuden medvirket til et kvalitetsløft og en ressourcebesparelse på 25 procent i 2011.

Læs også: Her er de bedste offentlige it-projekter lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere