Artikel top billede

Disse it-projekter er nomineret til Effektiviseringsprisen

Læs også: Her er de bedste offentlige it-projekter lige nu

Igen i år er der tre kandidater til årets Effektiviseringspris, der er den ene af Digitaliseringsprisens to prisoverrækkelser.

De nominerede til Effektiviseringsprisen 2012 er:

Online Borgerbetjening fra Frederikssund Kommune

Projektet er blandt de nominerede, fordi det nye servicetilbud om hjælp til selvbetjening mellem klokken 8 til 22 giver Frederikssund-borgerne hjælp til det stigende selvbetjeningskrav, der kan frigøre ressourcer i kommunen.

Samtidig fremhæves en fuldt implementeret løsning med stort potentiale på landsplan.

Digitalisering af feriekonto fra ATP
Dette projekt er blandt vinderkandidaterne til Effektiviseringsprisen, da ATP's Feriekonto har formået at forny sig selv på digital form, hvor der i høj grad bliver genbrugt data, udnyttelse af eksisterende registre og selvbetjening.

Projektet fremhæves blandt andet, fordi det således i høj grad er i tråd med den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.

Miljøministeriets Mobil Digital Forvaltning
Ministeriets mobile forvaltningsløsning er nomineret, fordi Miljøministeriets ansatte med en tablet under armen kan foretage målinger ude i den natur, som det hele drejer sig om.
Løsningen har desuden medvirket til et kvalitetsløft og en ressourcebesparelse på 25 procent i 2011.

Læs også: Her er de bedste offentlige it-projekter lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere