Artikel top billede

Tele-topchef: Drop nu alt det ævl om teknologier

Mobile World Congress: Der tales alt for meget om teknologier og for lidt om brugerne, mener en af tele-industriens absolutte topchefer.

Læs også:

Verdens telebosser: Her er vores vilde vækst-planer

Facebooks it-chef: Derfor er mobilen vigtigst for os

Barcelona: "Alle dem, der kommer her til Barcelona, og kun kigger på teknologierne, misser hele pointen. Teknologierne er der allerede."

Sådan lød opråbet fra Ben Verwaayen, administrerende direktør Alcatel-Lucent, da han tirsdag stod på scenen til Mobile World Congress i Barcelona.

Som chef for en virksomhed med næsten 80.000 ansatte, der beskæftiger sig med hardcore netværks-teknologier, kræver det budskab en forklaring - og den kom hollænderen da også med:

"Indtil nu har vi talt meget - men ikke haft nogen redskaber til at måle den individuelle kundes behov. Nu kommer teknologien, der ændrer det," sagde Ben Verwaayen med henvisning til de mange nye cloud-services.

"Jeg bliver anerkendt (som kunde, red.) og kan bruge min service, når og hvor jeg vil. Det er den største forandring af alle i min optik."

Vi elsker os selv og vores teknologier

Tele-topchefens pointe er, at cloud-tjenesterne og webtjenester i det hele taget har fået fat i helt almindelige mennesker, der ikke nødvenigvis er teknologi-nørder.

Det er teleindustriens spillere nødt til at forstå, hvis de vil vinde kampen om kunderne.

"Det er ikke folk i dette rum, der bestemmer, hvem der er vindere og tabere. Det er forbrugerne, og jeg tror ikke, at forbrugerne bruger det sprog, vi bruger her," sagde Ben Verwaayen til tilhørerne, der alle er professionelle i teleindustrien.

"Vi skal videre fra at elske os selv og de ting, vi laver - til at have individet i fokus."

"Når alt kommer til alt handler det ikke om tingenes sky, men menneskernes sky. At der så er ting i midten, der gør menneskerne i stand til at gøre det, de vil, er en helt anden sag."

Læs også:

Verdens telebosser: Her er vores vilde vækst-planer

Facebooks it-chef: Derfor er mobilen vigtigst for os
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere