Så mange gange er Windows 8 beta blevet hentet på 24 timer

Windows 8 Consumer Preview bliver flået ned af hylderne af it-brugerne. Se her, hvor mange gange beta-versionen er blevet downloadet i sine første 24 timer.

Computerworld News Service: Windows 8 Consumer Preview blev ifølge Microsoft downloadet over en million gange i løbet af de første 24 timer efter sin offentliggørelse.

Microsoft offentliggjorde denne beta-version onsdag morgen klokken 4.30 dansk tid, mens Windows-chefen Steven Sinofsky fremhævede det nye styresystems "kompromisløse" tilgang til integrering af en touch-brugergrænseflade med det traditionelle Windows-miljø.

"En dag senere ... en million downloads af forbruger-betaen," skriver Microsoft i en tweet i går fra sin Twitter-konto Building Windows 8.

Det er væsentligt flere downloads end af Windows 8 Developer Preview, der i september ligeledes blev gjort tilgængelig for enhver. Først i december 2011 oplyste Microsoft, at der i de forløbne syv en halv uge var blevet downloadet over tre millioner eksemplarer af denne alpha-version til udviklere.

Hvis Consumer Preview i de kommende dage bliver downloadet i et lige så højt tempo som i det første døgn, så rammer den allerede tre millioner downloads i løbet af weekenden.

Da Microsoft aldrig offentliggjorde, hvor mange eksemplarer af betaen af Windows 7, der blev downloadet, så er det ikke muligt at sammenligne de to styresystemer på dette punkt.

I første omgang satte Microsoft dog et loft på 2,5 millioner downloads af Windows 7-betaen, der blev offentliggjort i januar 2009. Selskabet ombestemte sig dog hurtigt: Først blev loftet fjernet og så blev tilgængelighedsperioden forlænget med to uger.

Microsoft afviste dog i det hele taget at oplyse, om Windows 7-betaen var blevet downloadet i færre eller flere eksemplarer end de 2,5 millioner.

Der er endnu ikke fastsat nogen udgivelsesdato for Windows 8, men de fleste analytikere regner med, at det nye styresystem vil være klar til julesæsonen i 2012.

Sinofsky fremhævede onsdag, at udviklingscyklussen for Windows 8 vil efterligne Windows 7's, hvor den næste udgivelse bliver den næsten færdige Release Candidate-version efterfulgt af en build, der kaldes Release to Manufacturing, fordi det er den version, der sendes til computerproducenterne; de såkaldte OEM'er.

En million downloads betyder dog ikke, at der er en million brugere, der har installeret denne forbruger-beta, påpeger en bruger i et svar til Microsofts tweet.

"Jeg tror faktisk, jeg downloadede den omkring fire gange," påpeger en anden bruger på Twitter.

Læs også:

Disse Windows 8-funktioner vil virksomheder synes om.

Sådan fungerer det nye Windows 8.

Her kan du hente Windows 8 Consumer Preview.

Windows 8: Få svar på de mest brændende spørgsmål.


Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.