Artikel top billede

Forhandlere fandt nye venner på ChannelWorld

Gårsdagens ChannelWorld-konference i Odense gav nye ideer og åbnede nye forretningsmuligheder, lyder det fra en række af deltagerne.

Brian Larsen, direktør, Data-Larsen i Sakskøbing:
"ChannelWorld er et kanoninitiativ. Det er rart, at man en gang imellem mødes ansigt til ansigt med de forhandlere, distributører og producenter, man normalt kun taler med i telefonen. Jeg synes især rigtig godt om Symantecs model for, hvordan vi kan lægge ting op i skyen og stadig have muligheden for at vi selv fakturerer, så det stadig er vores kunder. Det er afgørende for os at bevare kontrolen med kundeforhodlet - modsat hos Microsoft, hvor jeg føler, at de trækker kunden helt tæt ind til sig."

"Vi mødte også et produkt, som vi ikke har hørt om før - Meru - med trådløse løsninger. Det er et produkt, som kan være brugbart indenfor mobility-løsninger. I det hele taget fik vi mange ting med hjem, som vi kan tænke videre over på den lidt længere bane, men også ting vi kan gå i gang med her og nu.

Itplaneten fik plejet sit netværk

Jacob V. Schmidt, direktør, Itplaneten i Varde:
"Jeg fik plejet mit netværk og fik mødt en masse account managers, som jeg var glad for at kunne møde udenfor de vante rammer. Jeg fik også et enkelt forretningsmøde sat i stand. Producenter og distributører laver jo også deres egne arrangementer. Men de har det med at lukke os inde i deres eget univers, hvorimod man på ChannelWorld har en noget bredere tilgang. Det kan jeg godt lide, for jeg synes, det skal være op til forhandlerne selv at vælge sine samarbejdspartnere. Eksempelvis fik jeg på ChannelWorld talt med distributører, som jeg ikke kendte, og dem fik jeg nogle utrolig gode snakker med."

Der er brug for vores eget diskussionsforum

Martin Degn, key account manager, IT Relation i Herning:
"Det er godt at mødes i et forum, hvor der kun er forhandlere til stede, og jeg vil helt sikkert være med igen til næste år."

"Og de to key notes med Duncan Clark og Anders Trolle-Schultz var rigtig gode i forhold til hele udviklingen med cloud og mobility. Så mødte jeg også gamle forretningsforbindelser, som det er lang tid siden, jeg har set sidst. Måske var ChannelWorld lidt mere messe-agtigt end jeg havde forventet, så fokus på leverandørerne blev lidt for stærkt. Jeg kunne godt ønske mig et diskussions-forum, hvor vi som forhandlere kan diskutere, hvordan vi håndterer kundernes krav, og hvordan det passer med de samarbejder, vi har med leverandørerne."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.