Artikel top billede

Forhandlere fandt nye venner på ChannelWorld

Gårsdagens ChannelWorld-konference i Odense gav nye ideer og åbnede nye forretningsmuligheder, lyder det fra en række af deltagerne.

Brian Larsen, direktør, Data-Larsen i Sakskøbing:
"ChannelWorld er et kanoninitiativ. Det er rart, at man en gang imellem mødes ansigt til ansigt med de forhandlere, distributører og producenter, man normalt kun taler med i telefonen. Jeg synes især rigtig godt om Symantecs model for, hvordan vi kan lægge ting op i skyen og stadig have muligheden for at vi selv fakturerer, så det stadig er vores kunder. Det er afgørende for os at bevare kontrolen med kundeforhodlet - modsat hos Microsoft, hvor jeg føler, at de trækker kunden helt tæt ind til sig."

"Vi mødte også et produkt, som vi ikke har hørt om før - Meru - med trådløse løsninger. Det er et produkt, som kan være brugbart indenfor mobility-løsninger. I det hele taget fik vi mange ting med hjem, som vi kan tænke videre over på den lidt længere bane, men også ting vi kan gå i gang med her og nu.

Itplaneten fik plejet sit netværk

Jacob V. Schmidt, direktør, Itplaneten i Varde:
"Jeg fik plejet mit netværk og fik mødt en masse account managers, som jeg var glad for at kunne møde udenfor de vante rammer. Jeg fik også et enkelt forretningsmøde sat i stand. Producenter og distributører laver jo også deres egne arrangementer. Men de har det med at lukke os inde i deres eget univers, hvorimod man på ChannelWorld har en noget bredere tilgang. Det kan jeg godt lide, for jeg synes, det skal være op til forhandlerne selv at vælge sine samarbejdspartnere. Eksempelvis fik jeg på ChannelWorld talt med distributører, som jeg ikke kendte, og dem fik jeg nogle utrolig gode snakker med."

Der er brug for vores eget diskussionsforum

Martin Degn, key account manager, IT Relation i Herning:
"Det er godt at mødes i et forum, hvor der kun er forhandlere til stede, og jeg vil helt sikkert være med igen til næste år."

"Og de to key notes med Duncan Clark og Anders Trolle-Schultz var rigtig gode i forhold til hele udviklingen med cloud og mobility. Så mødte jeg også gamle forretningsforbindelser, som det er lang tid siden, jeg har set sidst. Måske var ChannelWorld lidt mere messe-agtigt end jeg havde forventet, så fokus på leverandørerne blev lidt for stærkt. Jeg kunne godt ønske mig et diskussions-forum, hvor vi som forhandlere kan diskutere, hvordan vi håndterer kundernes krav, og hvordan det passer med de samarbejder, vi har med leverandørerne."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere