Artikel top billede

Ekspert: Jersild-exit fra HP fortsat dybt mystisk

En ekspert vurderer, at de nye oplysninger om Keld Jersild Olsens exit hos HP åbner for mere spekulation.

Læs også:

Jersilds HP-skæbne blev beseglet på advokat-kontor

De nye oplysninger om Keld Jersild Olsens exit fra HP skaber for så vidt kun endnu mere mystik, vurderer professor Anders Drejer fra Aalborg Universitet.

"Forløbet siger os, at Keld Jersild Olsen sådan set selv kunne have bedt om at fratræde på grund af stress eller andre personlige forhold, hvilket så er ordnet så hurtigt som muligt. Han kan også være fyret, men vi ved det ikke," siger Anders Drejer.

Professoren bider særligt mærke i, at generalforsamlingen blev indkaldt med kort varsel.

"HP har - med meget kort varsel - indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling for at få Keld Jersild Olsen fjernet som bestyrelsesmedlem, i samme ombæring - dagen før må siges, at være samme ombæring - som manden stopper som direktør," forklarer Anders Drejer.

Dække alt af

Eftersom Keld Jersild sad i bestyrelsen, så var dette formodentlig bare for at "dække alt af" og udtryk for "rettidig omhu," vurderer Anders Drejer.

Tilbage står dog, at tavsheden fra HP er larmende.

"Jeg under mig naturligvis over den massive tavshed, men om det betyder, at Keld Jersild Olsen blev fyret og/eller, at man skiltes som uvenner, ved vi fortsat ikke noget om," fortæller Anders Drejer.

I dag sidder Keld Jersild Olsen som administrerende direktør hos Netdesign og i bestyrelsen for IT-Branchen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere