Artikel top billede

Så længe skal du vente på dine skatteinfo på skat.dk

Så er det i dag, at det for alvor går løs hos Skat. Dagen hvor vi kan se, om der kommer penge tilbage, eller om skattefar skal have en ekstra luns.

Læs også:
Tip: Smugtjek din årsopgørelse på Skat.dk

Din årsopgørelse risikerer at havne i kø hos Skat

1.300 står i kø før dig.

Sådan lød beskeden på Skats hjemmeside klokken 09.15 mandag morgen på Skats travleste dag, hvor forskudsopgørelsen kan tjekkes.

Men ventetiden var kun på to minutter, før der blev givet adgang til at logge på Skat.dk med NemID-kontoen.

Så foreløbig går alt efter planen.

To millioner i weekenden

I år har Skat forsynet web-adgangen med et kø-system.

Udover kø-systemet har Skat garderet sig med ekstra-mainframe-kapacitet for at kunne klare det store rykind, der traditionelt finder sted, når skattefar åbner sluserne for danskernes omkring 4,7 millioner årsopgørelser.

Web-adgangen til skat har været åbnet siden i fredags, og det har således 'uofficielt' været muligt, at kontrollere årsopgørelsen.

Skat har således haft to millioner besøgende forbi Skat.dk, og 800.000 har været inde på selve forskudsopgørelsen for 2012, oplyser Skat.

Læs også:
Tip: Smugtjek din årsopgørelse på Skat.dk

Din årsopgørelse risikerer at havne i kø hos Skat
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.