Artikel top billede

Din smartphone og tablet bliver tvunget til cloud

Dine personlige gadgets vil fremover være tæt integreret med alverdens cloud-tjenester.

Læs også:

Her er Microsofts mest undervurderede teknologi

Cloud computing: Sådan fungerer det

Køb en iPad eller en Kindle og du får cloud.

Køb en Windows 8 eller Mac OS X og du får cloud.

Køb, hvad du vil - og cloud computing er helt automatisk en del af købet.

Det er allerede situationen i dag, og det vil vi kun se mere af i fremtiden.

Det er i hvert fald meldingen fra Gartner, der i en ny rapport vurderer, at forbrugerrettede cloud-tjenester vil være integreret i 90 procent af alle nye gadgets i 2013.

"Efterhånden som cloud services bliver en del af folks liv, må enheds- og platforms-leverandører integrere cloud services for at vinde kunder i 2012 eller risikerere at blive erstattet af dem, der tilbyder disse tjenester, forklarer Gartner-analytiker Andrew Johnson.

Gartner definerer personlige skyer som tjenester, der lader brugerne opbevare, synkronisere, streame og dele indhold ved brug af mange forskellige smartphones og tablets, fjernsyn og pc'er, der er sluttet til internettet.

Det er i høj grad det, der der kendtegner eksempelvis Apples iCloud, Microsofts SkyDrive, Googles mange web-tjenester og Amazons sky.

Og meget mere er i vente, mener Gartner.

"Virksomheder har i årevis tilbudt online backup og synkronisering som personlige clouds. Der er imidlertid sket en stor forandring i de senere år med voksende udbredelse af mobile og bærbare enheder, der har begrænset intern storage og er dybt afhændige af cloud-tjenester."

Læs også:

Her er Microsofts mest undervurderede teknologi


Cloud computing: Sådan fungerer det




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere