Artikel top billede

Disse it-virksomheder vil danskerne helst arbejde for

Se hvilke it- og televirksomheder, som danskerne ville være mest stolte over at arbejde for. Og hvilke, som danskerne synes, at det ville være mest pinligt at arbejde for.

Google, Apple og Microsoft er de tre it-virksomheder, som danskerne ville være mest stolte over at kunne sige, at de arbejdede for.

Det viser en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov har udarbejdet for Ugebrevet Mandag Morgen.
 
I undersøgelsen er danskerne blevet spurgt om, hvor stolte eller flove de ville være over at arbejde for en lang række danske arbejdspladser.
 
Her er de bedst placerede it-virksomheder
Bedst placerede it-virksomhed er Google, der kommer ind på sjette-pladsen efter virksomheder som Lego, B&O og Novo Nordisk og foran blandt andre Mærsk og Carlsberg.
 
Apple ligger på niende-pladsen og Microsoft på plads nummer 18.
 
Længere nede af listen finder vi IBM som nummer 41 efter virksomheder som Københavns Lufthavne, ZOO i København, Ecco og Randers Regnskov.
 
På listen får 175 af virksomhederne en positiv rating, hvilket betyder, at danskerne ville være stolte over at kunne sige, at de arbejder for dem.
 
Sony Ericsson ligger på plads nummer 45, mens Nokia er nummer 51, HP nummer 62, Nintendo nummer 88,Telmore nummer 103, Fujitsu nummer 133, Telenor nummer 168 og Dell nummer 173 som den næstlaveste af de positivt ratede virksomheder.
 
Flove over at arbejde her
Blandt de negativt ratede virksomheder, som danskerne ville være flove over at sige, at de arbejde for, finder vi også it-virksomheder.
 
De tæller blandt andre en række teleselskaber, nemlig TDC, CBB Mobil, r, Telia, Waoo, 3, Onfone, M1 og CallMe.
 
Også  Facebook, MSN og Twitter ligger på listen over it-virksomheder, som danskerne ville være flove over at skulle sige, at de arbejdede for.

Den lavest placerede it/tele-virksomhed på listen er BiBob, der ligger på plads nummer 234 ud af de 261 virksomheder  - efter blandt andre Netto, Fakta og LaLandia, men forand blandt andre Post Danmark, 7-Eleven, DSB og Se og Hør, der ligger på sidstepladsen.

Du kan se hele listen fra Ugebrevet Mandag Morgen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere