Disse it-virksomheder vil danskerne helst arbejde for

Se hvilke it- og televirksomheder, som danskerne ville være mest stolte over at arbejde for. Og hvilke, som danskerne synes, at det ville være mest pinligt at arbejde for.

Google, Apple og Microsoft er de tre it-virksomheder, som danskerne ville være mest stolte over at kunne sige, at de arbejdede for.

Det viser en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov har udarbejdet for Ugebrevet Mandag Morgen.
 
I undersøgelsen er danskerne blevet spurgt om, hvor stolte eller flove de ville være over at arbejde for en lang række danske arbejdspladser.
 
Her er de bedst placerede it-virksomheder
Bedst placerede it-virksomhed er Google, der kommer ind på sjette-pladsen efter virksomheder som Lego, B&O og Novo Nordisk og foran blandt andre Mærsk og Carlsberg.
 
Apple ligger på niende-pladsen og Microsoft på plads nummer 18.
 
Længere nede af listen finder vi IBM som nummer 41 efter virksomheder som Københavns Lufthavne, ZOO i København, Ecco og Randers Regnskov.
 
På listen får 175 af virksomhederne en positiv rating, hvilket betyder, at danskerne ville være stolte over at kunne sige, at de arbejder for dem.
 
Sony Ericsson ligger på plads nummer 45, mens Nokia er nummer 51, HP nummer 62, Nintendo nummer 88,Telmore nummer 103, Fujitsu nummer 133, Telenor nummer 168 og Dell nummer 173 som den næstlaveste af de positivt ratede virksomheder.
 
Flove over at arbejde her
Blandt de negativt ratede virksomheder, som danskerne ville være flove over at sige, at de arbejde for, finder vi også it-virksomheder.
 
De tæller blandt andre en række teleselskaber, nemlig TDC, CBB Mobil, r, Telia, Waoo, 3, Onfone, M1 og CallMe.
 
Også  Facebook, MSN og Twitter ligger på listen over it-virksomheder, som danskerne ville være flove over at skulle sige, at de arbejdede for.

Den lavest placerede it/tele-virksomhed på listen er BiBob, der ligger på plads nummer 234 ud af de 261 virksomheder  - efter blandt andre Netto, Fakta og LaLandia, men forand blandt andre Post Danmark, 7-Eleven, DSB og Se og Hør, der ligger på sidstepladsen.

Du kan se hele listen fra Ugebrevet Mandag Morgen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Se kortet: Disse steder i Danmark er der ingen mobildækning
Danmark har generelt god mobildækning sammenlignet med andre lande, alligevel er der fortsat områder uden dækning. Se dem her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.