Artikel top billede

Stofa dropper alle planer om mobilselskab

Kabel tv-leverandørens planer om at oprette et mobilselskab er nu helt skrinlagt.

Læs også:

Stofa er på vej med mobilselskab.

Stofa udskyder sine planer om nyt mobilselskab.

Stofas satsning på mobilmarkedet, der blev offentliggjort i 2010, bliver alligevel ikke til noget.

Allerede sidste år blev projektet udskudt, men dengang forsikrede daværende direktør Ole Simonsen om, at projektet stadig var i live.

I dag er projektet helt skrinlagt, fortæller direktør Klaus Høeg-Haagensen.

"Det er et svært marked at gå ind i, og vi måtte derfor overveje, om vi overhovedet var store nok til at gå ind på det marked," lyder det fra direktøren, der overtog posten efter Ole Simonsen i august sidste år.

Kabel tv-leverandøren har netop fremlagt regnskab for 2011, der viser en pæn vækst i resultatet, der lander på 123 millioner kroner før skat mod 104 millioner året før. Omsætningen er ligeledes gået frem og lander på den gode side af 1,1 milliard kroner.

"Vi er godt tilfredse med regnskabet. Vi er glade for at være i stand til at levere en vækst på toplinjen på mere end ti procent og øge indtjeningen generelt. Og så har vi fået knækket kurven på vores bredbånd og telefoniforretning," lyder det fra Klaus Høeg-Haagensen.

Af regnskabet fremgår desuden, at sidste års køb af en del af Canal Digitals kabel tv-forretning, der dog også i første omgang blev droppet, ses som en styrkelse af virksomheden.

"Men den økonomiske situation for Stofa ændrer sig. I dag udgør omsætningen på programmer halvdelen af selskabet samlede omsætning. Denne andel vil være stigende som følge af, at TV2 er blevet betalingskanal. Selskabet vil dog ikke opnå fortjeneste på TV2, da der i realiteten er tale om videreformidling til slutbrugerne."

"Dette medvirker til, at virksomheden konstant må optimere og tilpasse til de helt rigtige produkter - og derefter få dem markedsført med den rette timing og størst mulige effektivitet," står der i regnskabet.

Ifølge Klaus Høeg-Haagensen er mobilt bredbånd et af de områder, der vækker Stofas interesse.

"Vi følger meget udviklingen på mobilt bredbånd og vil ikke afvise, at det er noget, vi kommer til at kigge nærmere på," fortæller direktøren.

Af regnskabet fremgår desuden, at virksomheden fortsat har fokus på at arbejde tæt sammen med antenneforeningerne.

Læs også:

Stofa er på vej med mobilselskab.

Stofa udskyder sine planer om nyt mobilselskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.