Artikel top billede

Twitter opkøber blogging-platform

Fremadstormende Twitter opkøber blogging-selskab.

Læs også:

Twitter er altså bare verdens mest effektive medie

Computerworld News Service: Twitter har købt firmaet Posterous og oplyser, at blandt andre Posterous' udviklere og product managers vil blive føjet til adskillige Twitter-team, der arbejder på nøgleinitiativer.

Blogging-platformen Posterous Spaces vil fortsætte uforandret, oplyser Twitter i et blogindlæg.

"Vi vil oplyse brugerne om det i god tid, hvis vi foretager nogen ændringer af servicen," tilføjer Twitter. I det tilfælde, at der er brugere, der ønsker at tage backup af deres indhold eller flytte til en anden service, så vil Twitter i de kommende uger offentliggøre instruktioner om, hvordan det lader sig gøre.

"Vi er altid på udkig efter talentfulde folk med passion og personlighed," fortæller Twitter i en antydning om at have købt Posterous på grund af firmaets talentfulde medarbejdere.

Handlens økonomiske vilkår er ikke blevet offentliggjort.

Posterous startede i San Francisco i juli 2008, hvorefter firmaet udviklede og lancerede Posterous Spaces med fokus på både privat deling af indhold i små grupper samt offentliggørelse af indhold til et større publikum.

"Mulighederne sammen med Twitter er spændende, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hensyn til at slippe vores teams ekspertise fri på et produkt, der når ud til hundreder af millioner af brugere over hele verden," skriver Sachin Agarwal, der er stifter og direktør for Posterous, i et blogindlæg.

Agarwal forklarer endvidere i et indlæg på Posterous Spaces, at han bliver product manager hos Twitter uden dog at udspecificere, hvilket området han kommer til at arbejde med.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere