BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Derfor skærer styrelse i it-sikkerheds-kampagne

En oplysningskampagne, der skal ruste danskerne imod it-trusler, er blevet skåret med en million kroner. Læs hvorfor.

Digitaliseringsstyrelsen, der har ansvaret for netsikker.nu oplysningskampagnen, forklarer nu, hvorfor man ikke bruger så mange penge, som tidligere år.

Kampagne- og kommunikations-medarbejder Nina Schøller-Larsen oplyser, at Digitaliseringsstyrelsen har prioriteret årets kampagneaktiviteter baseret på erfaringer med tidligere kampagner.

"I det lys har vi besluttet primært at køre en onlinekampagne, som vi dog har suppleret med én trykt folder, der er målrettet "nye it-brugere"."

Ressortomlægning på i vejen

"Kampagnen er dermed blevet mere fokuseret og i øvrigt billigere end sidste år," fremhæver hun.

Den kampagne, der kører nu, var oprindeligt tiltænkt til efteråret 2011, men på grund af ressortomlægninger måtte styrelsen udskyde kampagnen til primo 2012, forklarer Nina Schøller-Larsen.

Ergo skulle den 347.000 kroner dyre kampagne være afviklet i 2011 og have fulgt 2009 og 2010-kampagnerne til henholdsvis 1,3 og 1,4 millioner kroner.

Det er en online-kampagne i år

Men kampagne-medarbejderen mener ikke, at man kan sammenligne med tidligere år, da styrelsen i år kun kører en online-kampagne.

"Vær desuden opmærksom på at kampagnen der kører nu, udelukkende er en online kampagne bortset fra en folder, der er henvendt til "de nye it-brugere."

"Så det er lidt svært at sammenligne årets "lille" kampagne med de to tidligere års kampagner," oplyser hun til Computerworld.

Hun understreger, at der ikke har været utilfredshed med tidligere års kampagner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.