Artikel top billede

NemID skal afsløre sælgeren på DBA

Brugerne på Den Blå Avis skal nu genkendes via NemID. Bedre sikkerhed, lyder forklaringen.

Læs også:
Sådan lukker DBA for annonce-svindel

En NemID-løsning afløser nu CPR-validering på handelssiden Den Blå Avis (DBA).

Det har holdet bag det digitale kræmmermarked gjort med en begrundelse om, at det vil give bedre sikkerhed i forbindelse med handlerne.

"Et markant løft i sikkerheden," lyder det ligefrem fra handelspladsen.

Identifikation med NemID

I praksis betyder den nye løsning, at brugere kan validere deres handelsprofil med NemID, der indeholder nøjagtige personlige informationer.

Det vil ifølge DBA medfører sikker identifikation af brugerne og derved mindske risikoen for, at man løber ind i en fup-profil.

"Sikkerhed er vigtigt, når man handler på nettet, og det gælder uanset, om man køber eller sælger. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi nu kan tilbyde DBA's brugere valideringen," fortæller Lene Kristensen, kundeservicechef på DBA og fortsætter:

"Mange af vores brugere har gennem langt tid efterspurgt denne funktion på sitet. De savnede en simpel måde at få vished om sælgers identitet, og det har de altså fået nu."

NemID afløser den tidligere CPR-validering, der blev benyttet af mere end 320.000 danskere.

Læs også:
Sådan lukker DBA for annonce-svindel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere