Artikel top billede

Aktionærer i oprør i Thrane & Thrane

En række aktionærer er stærkt bekymrede over den kurs, som Thrane & Thrane er ved at tage.

Flere institutionelle investorer følger udviklingen i Thrane & Thrane med bekymring, skriver Børsen.

Ifølge avisen er aktionærerne bekymrede over medstifter og storaktionær Lars Thranes indflydelse på selskabets kurs, efter Thrane & Thranes bestyrelsesformand, Waldemar Schmidt, for en uge siden pludselig forlod posten. Det kan du læse mere om her.

"Vi frygter, at der bliver truffet beslutninger, der ikke tager hensyn til alle aktionærerne," siger Michael Voss fra Fundamental Fondsmæglerselskab til Børsen.

Avisen skriver, at ejerne af op mod 15-20 procent af aktierne for tiden drøfter at lægge pres på selskabets bestyrelse for at få det til at ændre sin kurs.

Største aktionærer

Lars Thrane, der sidder i selskabets bestyrelse, sidder på den største aktiepost med 24 procent af aktierne, mens britiske Jupiter ejer 10,8 procent. LD ejer otte procent.

Balladen er opstået, fordi Lars Thrane for en måneds tid siden sagde blankt nej til et opkøbstilbud fra britiske Cobham.

Michael Voss siger til Børsen, at det er problematisk, at Lars Thrane optræder som både bestyrelsesmedlem og aktionær.

"Hvis han ikke udsættes for overtagelsesforsøg skulle han have ladet være med at gå på børsen, for der er man til salg hver dag," siger Michael Voss til Børsen.

Lars Thrane maner til ro.

"De værdier, der er i selskabet, er der jo stadigvæk. De skal ikke være bekymrede efter min mening," siger han til Børsen.

Læs også:

Her er Thrane & Thranes nye bestyrelsesformand.

Sur bejler sætter dansk tele-kæmpe under stort pres.

Købstilbud på danske Thrane & Thrane droppes.

Dansk telekæmpe kæmper mod fjendtlig overtagelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.