Artikel top billede

Google+ får helt nyt design - se det her

Googles sociale tjeneste skal ved hjælp af et nyt design hive endnu flere brugere til.

Læs også:

Google+ og de mange millioner ubrugelige brugere

Nu skal alle Google-brugere tvinges over på Google+

Google fortsætter ufortrødent forsøget på at gøre Google+ til et populært, verdensomspændende socialt netværk.

Nu er søgeselskabet klar med et helt nyt design af Google+, der blev lanceret sidste sommer.

"Flere end 170 millioner mennesker har opgraderet til Google+ og nyder nye måder at dele på i Search, Gmail, YouTube og mange andre steder," skriver Google-chefen Vic Gundotra i et blogindlæg.

Der er flere gange blevet stillet spørgsmål ved Googles måde at gøre antallet af brugere af Google+ op på, men uanset hvor mange aktive brugere, der rent faktisk er, så får de nu et nyt webdesign at se på.

"En kritisk del af det sociale lag er et design, der vokser med vores forhåbninger. Så i dag lancerer vi en mere funktionel og fleksibel version af Google+."

Sådan ser det nye Google+ ud

Den mest bemærkelsesværdige forandring ved Google+ er, at ikonerne til de forskellige funktioner nu er rykket ud i venstre side, hvor man selve kan arrangere dem efter behov.

Der er også tilføjet nye funktioner, der skal gøre det nemmere at kommunikere med ens kontakter og få overblikket over alle de sociale aktiviteter i ens netværk.

Du kan se alle nyhederne blive vist frem i denne video:

Læs også:

Google+ og de mange millioner ubrugelige brugere

Nu skal alle Google-brugere tvinges over på Google+
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.