Artikel top billede

Sådan vil Brother øge sin omsætning med 50 procent

Ny printerteknologi og nye fokusområder skal indfri Brothers ambitiøse vækstmål. Inden 2015 skal omsætning øges med over 50 procent.

Berlin - Den japanske printerproducent Brother lægger sig i selen for at komme tilbage på vækst-kurs.

Printermodeller rettet mod corporate-markedet og en ny åben API-løsning er sammen med cloud-løsninger blandt de våben producenten vil tage i brug, for at nå målene fortæller Brothers topchef Terry Koike ved en stor presseevent i Berlin.

Mens forsikringen lyder, at Brother vil bevare deres gode forhold til de forhandlere, som i dag hjælper producenten ud på SMB-markedet, så betyder den nye strategi, hvor Brother også vil ind på løsningsmarkedet, at producenten er ude efter nye forhandlertyper.

"Vi har allerede diskret over de sidste tre år forsøgt at øge vores tilstedeværelse hos nogle af de større corporate-forhandlere, fordi vi vidste, at vi skulle til at gå i denne retning. VI kommer også til at fokusere mere på systemhuse. Men jeg vil godt understrege, at det ikke betyder at vi vil lade vores nuværende forhandlere i stikken," siger Chris Marshall, der er chef for Brothers Print og løsningsafdeling i Europa.

Milliarder af yen

Brother vil med de nye tiltag øge den årlige omsætning fra 492 milliarder yen sidste år til 750 milliarder yen i 2015.

Centrale tiltag blive nye printerserier rettet mod corporate kunder.

Brother vil også lave løsninger blandt andet med åbne API-interface til printerne, så kunder og forhandlere kan integrere printerne ind i egne løsninger.

Samtidig kommer Brother også med egne softwareløsninger, der er målrettet mod det SMB-marked, hvor Brother er stærke i dag.

"Vi kommer til at bruge vores styrke i SMB-markedet til at bane vores vej ind på corporate-markedet," siger den europæiske printchef Chris Marshall.

Sammen med løsninger vil Brother også lancere print og service-løsninger i skyen.

"Vi skal tranformere os fra at være et hardwarefirme til også at blive et løsnings og service-firma," siger topchefen Terry Koike.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere