Artikel top billede

Foto: Jørgen True

Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC

Læs afgående TDC-topchef Henrik Poulsens egne ord om sin tid i TDC og fremtiden for telegiganten, når han slipper tøjlerne.

Læs også: TDC-topchef stopper
Analytikere: Stor ros til Henrik Poulsen
TDC: Vi kigger efter internationale kandidater

Henrik Poulsen, hvad er det for en virksomhed, du efterlader?

"Jeg vil sige, at TDC i de seneste år er gået fra at være en blød mellemvare målt på en lang række performanceområder til i dag at være et af de mest profitable og effektive teleselskaber i Europa - samtidig med, at vi har formået at hæve vores kundetilfredshed.

Jeg vil dog gerne understrege, at det ikke kun er min fortjeneste, men udkommet af TDC's 10.000 medarbejdere, som jeg kommer til at savne."

Hvad er det største fingeraftryk, du har sat på TDC?

"Det har været at gøre den mere profitabel, samtidig med at vi har formået at hæve kundetilfredsheden."

Hvordan kom dit nye job i stand?

"Jeg blev kontaktet af Dongs bestyrelsesformand, Fritz Schur. Det har været en proces, der er gået relativt hurtigt."

Hvad har du lært i TDC, som du kan bruge i dit nye job?

"Jeg har lært at arbejde med kundevendte processer, at lave langsigtede infrastrukturinvesteringer, og så har jeg lært at drifte en stor organisation."

Hvad kommer du til at savne fra TDC?

"Medarbejderne. De har ydet en fantastisk indsats, og vi kan være stolte af, at TDC i dag er en af de mest konkurrencedygtige koncerner i Europa."

Hvordan kommer overgangsperioden til at forløbe?

"Det er sådan, at jeg har seks måneders opsigelse, så jeg fratræder senest den 31. oktober alt efter, hvornår min afløser bliver fundet. Her har jeg stadig ansvaret for den løbende driftsopgave og vil sørge for, at vi ikke taber momentum. Vi har også et første kvartalsregnskab, som jeg kommer til at tage mig af."

Hvordan ser du udviklingen på telemarkedet, fra da du tiltrådte TDC til i dag?

"Jeg synes, det har været rigtigt spændende at følge udviklingen i innovationen og det, vi i dag kan tilbyde. Vi er gået fra, at vi i 10 år har snakket om konvergente løsninger, til at vi i de sidste tre år har set et gennembrud i konvergente løsninger. Det innovationsgennembrud bliver ret centralt i de kommende år, og her står TDC i dag meget velpositioneret."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere