Artikel top billede

TDC: Vi kigger efter internationale kandidater

"Holistisk" er en af overskrifterne på kvalifikationer, TDC kigger efter i jagten på Henrik Poulsens afløser. Bestyrelsesformand Vagn Sørensen lister her kravene til den ny topchef.

Læs også: TDC-topchef stopper
Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC
Analytikere: Stor ros til Henrik Poulsen

For et par dage satte TDC processen i gang med at finde en ny topchef, efter Henrik Poulsens netop bebudede afgang til fordel for et job som Anders Eldrups afløser i Dong.

Det sker blandt andet i samarbejde med et headhunterbureau, fortæller TDC's bestyrelsesformand, Vagn Sørensen, som dog ikke ønsker at afsløre navnet på bureauet.

Det skorter ikke på kravene til Henrik Poulsens afløser.

"Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Henrik Poulsen er og har været en meget dygtig chef, og vi søger derfor en person med mange af de samme kvaliteter," lyder det fra Vagn Sørensen, som både er på udkig efter interne og eksterne kandidater.

"Det skal være en kundeorienteret person med et stærkt kommercielt instinkt. Derudover vil vi lægge vægt på en dyb analytisk indsigt, evnen til at tænke innovativt samt evnen til at omsætte analyse til en bæredygtig strategi.

Vi kigger efter en holistisk person, som er stærk på både kort og langt sigt, og som kan afspejle de mål og værdier, som TDC står for," siger bestyrelsesformanden.

Han vil ikke afvise, at en person uden for landets grænser kan komme til at indtage førersædet i den danske telemastodont.

"Vi kigger meget på danskere og forventer, at den største andel af kandidater er danskere. TDC er jo en meget nordisk organisation. Men vi er open minded og kigger også internationalt," afslører Vagn Sørensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.