Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Analytikere: Stor ros til Henrik Poulsen

Læs teleanalytikernes dom over Henrik Poulsens ledelsesbedrifter hos TDC.

Læs også: TDC-chef stopper
Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC
TDC: Vi kigger også efter internationale kandidater

TDC's afgående direktør har været et rent fund for TDC.

Sådan lyder meldingen fra flere teleanalytikere i kølvandet på Henrik Poulsens bebudede exit fra TDC, der blev meldt ud i dag.

"Han har positioneret sig som en af landets største direktører, og investorerne har stor tillid til ham. Finansielt har TDC leveret det, der blev lovet på børsnoteringen, og han har positioneret TDC til at være nummer ét på alle forretningssegmenter, hvilket konkurrenterne lider meget under," siger teleanalytiker Poul Ernst Jessen fra Danske Markets.

Poul Ernst Jessen roser desuden Henrik Poulsen for at være en god kommunikator.

"Hans største bedrifter er strømliningen og børsnoteringen. Han har skåret en masse omkostninger og har gennemført en multibrand-strategi ved at købe konkurrenter op i lange baner," lyder den positive dom videre.

Teleanalytiker i Sydbank Morten Imsgard har ligeledes kun rosende ord tilovers for Henrik Poulsens præstationer hos telegiganten.

"Man må bare sige, at det er en utrolig dygtig mand, TDC har haft ved roret i en periode med meget hård konkurrence på markedet," siger Morten Imsgard, som roser direktøren for modet til at tage vigtige strategiske beslutninger såsom opkøbet af Onfone.

Morten Imsgard er derfor heller ikke voldsomt overrasket over TDC-bossens afsked.

"Det lå i kortene, at TDC ikke kunne holde på ham i al evighed. Når man har så dygtig en CEO, er man klar over, at der kommer en del tilbud. I erhvervskredse bliver han betragtet om et af de mest lysende CEO-talenter, så det lå i kortene, at der før eller siden ville komme et tilbud med endnu større muligheder for ham," kommer det fra Imsgard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.