Artikel top billede

Tjen kassen: Google skruer vildt op for sine dusører

Google skruer voldsomt op for de beløb, som du kan score, hvis du opdager sikkerhedsbrister hos Google.

Google skruer markant op for det beløb, som selskabet vil betale for opdagelsen af sårbarheder i koden bag selskabets websites, services og tjenester.

Google hæver den maksimale dusør for opdagelsen af en sårbarhed fra de tidligere godt 17.000 kroner til nu 113.000 kroner.

Maksimumbeløbet i Googles såkaldte Vulnerability Reward Program vil blive udbetalt for opdagelsen af sårbarheder, der hører under Googles mest alvorlige kategorisering, der gør det muligt at fjernafvikle kode på Google.com, Youtube.com og andre af Googles største sites.

Ligeledes vil maksimum-dusøren blive udbetalt, hvis man finder sårbarheder, der gør det muligt at overtage kontrollen over det, som Google betegner som "højfølsomme tjenester," der blandt andet tæller Google Wallet, Gmail og Google Play.

Inficere malware

Google bruger selv betegnelsen 'remote code execution' om sin mest alvorlige sårbarheds-kategori.

Det dækker over, at de gør det muligt for en hacker at overtage et system og installere malware på en maskine.

Google vil udbetale 56.000 kroner for opdagelsen af SQL-bugs eller alvorlige data-lækager eller sårbarheder inden for dataautentifikation.

Opdagelsen af andre sårbarheder som crosssite scripting og cross-site request forgery og lignende vil udløse dusører fra 500 kroner til 17.000 kroner - alt afhængig af alvorligheden og placeringen af sårbarheden.

Google mere sikker

Google begrunder den markante stigning af dusørerne med, at dusør-programmet indtil nu har været en bragende succes, ligesom mener, at det understreger dets fokus på sikkerhed.

"Vi er uden den mindste tvivl fuldstændigt sikre på, at dette program har øget sikkerheden for Google-brugerne," siger Adam Mein, sikkerhedsmand i Google.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.