Artikel top billede

DSB: Nu kommer der gratis internet i togene

Ny stor-aftale med TDC skal sikre bedre internet i de danske tog.

DSB og TDC har underskrevet en fire-årig aftale om levering af internet til de danske tog.

Ifølge Politiken vil aftalen i første omgang sigte mod at forbedre kvaliteten på den nuværende internet-løsning, som DSB i dag sælger i togene.

Det vil til efteråret blive fulgt af gratis adgang til trådløst internet i togene - noget, som kun passagerer på 1. klasse mellem København og Århus ellers har haft.

Det kommende gratis internet vil ifølge Politiken blive tilbudt til passagerer på 1. klasse samt medlemmer af DSB's gratis fordelsprogram.

Stor efterspørgsel

Mogens Jønck, kommerciel direktør i DSB, siger til Politiken, at flere og flere kunder efterspørger en stabil internetforbindelse i togene.

"Derfor vælger vi, at kunderne skal kunne komme gratis på nettet," siger han til avisen.

"Vi er sikre på, at det vil øge kundetilfredsheden hos de eksisterende kunder og trække nye kunder ind i togene," siger Mogens Jønck til Politiken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere