Artikel top billede

Skyline-kunde: Sådan fandt jeg en ny udbyder

Tusindvis af Skyline-kunder er i denne tid på jagt efter en ny udbyder. Her er en af de heldige.

Læs også: Overblik: Så galt er det gået for Skyline.

Her er historien om det man har hørt knap så meget om i kølvandet på Skyline-konkursen, hvor over 40.000 kunde var lige ved at stå uden net fra den ene dag til den næste.

En nødløsning giver dog de nødstedte kunder mulighed for at finde en ny udbyder inden for en måned.

Skyline-kunde Svend Donby fra Odder er nu på nettet igen.

Forsøgte TDC

Her er hans fortælling:

"Jeg var Skyline kunde og ringede derfor til TDC for at høre hvad de kunne tilbyde på min adresse," fortæller han.

Den pensionerede pilot hos Flyvevåbnet og siden SAS havde en 10 Mb/2Mb Down/Up hos Skyline.

"TDC kunne tilbyde en 2-3 Mb Down og 0,2 Mb Up på min adresse. De vil ikke gøre noget for at forbedre kvaliteten i kobberet der løber til mit hus."

"Udover dette skulle jeg betale for deres Op til 20/2 forbindelse til kr. 249,- selvom de kun kunne levere førnævnte hastighed," fortæller Svend Donby, der tidligere også har haft et deltidsjob hos A+ Arrownet, det senere DanskKabelTV, men stoppede for cirka et år siden.

..siden et fiberselskab

"Jeg henvendte mig ligeledes til Østjysk Energi med henblik på at få etableret fiber i området. Jeg er bosiddende i en "lomme", som Østjysk Energi ikke vil forsyne pt."

" De henviser til en 2-3 årig gammel interesse undersøgelse, som ingen dog kan finde," fortæller Svend Donby.

Finder løsning til sidst

"Jeg har nu været rundt på markedet og fundet en løsning hos Telia via deres 4G net. Her får jeg ca 25 Mb Dn og 10 Mb Up for kr. 199,-," forklarer Svend Donby, hvis hustru har hjemmesiden www.lees.dk og derfor er "meget afhængig af netadgang".

Der gik kun få dage fra Svend Donby bestilte til han var på nettet hos den nye udbyder.

Politisk varm bredbånds-kartoffel køler af

Andre Skyline-kunder, der bor i andre dele af landet og har måske sværere ved at finde alternativ udbyder, er blevet en politisk varm kartoffel.

Affæren blev dog kølnet ned, da der blev landet en nødløsning, hvor Skyline-kunder fik en måned til at finde en alternativ udbyder, inden nedlukning.

Det kan du læse meget mere om her.

Læs også: Overblik: Så galt er det gået for Skyline.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.