Artikel top billede

Dansk it-iværksætter: Her er de bedste ting ved Kina

28-årige it-iværksætter fortæller om de bedste ting ved at udleve sine it-drømme i Kina.

Læs også: Fra studerende til it-direktør med 40 ansatte i Kina

Du kan læse hele Niels Eskildsens historie om at tage til Kina for at studere og hvordan han endte som it-direktør for 40 ansatte i eget web-firma.

Men her ridser han de positive overraskelser op, som han er stødt ind i undervejs.

"Af positive overraskelser kan blandt andet nævnes den positive indstilling og støtte som man møder fra den kinesiske regering," lyder det Niels Eskildsen.

"Det er tydeligt at de gør meget for at skabe gode vilkår for it-virksomheder" roser it-iværksætteren landets ledelse, der ellers i andre sammenhænge får hug for dets syn på menneskeretigheder.

Gratis kontor og skattefordele

Imidlertid har Chinasoft fået tilbudt meget fordelagtige ting.

"Vi får ofte tilbud om både gratis kontorleje, skattefordele og udviklingsværktøjer mod at etablere afdelinger i andre byer."

"Dette er dog noget som vi indtil videre ikke har taget imod, men som iværksætter er det rart at vide at muligheden er der," siger Niels Eskildsen.

Han har i punktform ridset i alt frem positive ting frem ved at være it-iværksætter i Kina herunder.

Her er de fem bedste ting

Ifølge Niels Eskildsen er det herunder de fem bedste ting ved at være it-iværksætter i Kina.

- Højtuddannet arbejdskraft

- Lave lønomkostninger

- God arbejdsmoral i Kina. Folk arbejder hårdt

- Mange folk at vælge imellem når man skal ansætte

- Pulserende iværksætterliv i Beijing. Byen har en god energi og alle tænker på business.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere