Artikel top billede

Sådan vil Microsoft tjene penge på gratis Skype

Microsoft lancerer ny model, der skal øge indtjeningen på gratis Skype.

Læs også:

Her er resultatet af Microsofts milliardkøb af Skype

En stor del af de mange millioner webbrugere, der anvender Skype, kan nu se frem til at møde ikke kun venner, men også reklamer på den populære tjeneste.

I et blogindlæg meddeler Skype, at man nu vil lancere såkaldte samtale-reklamer.

"Disse vil optræde i opkaldsvinduet hos de brugere, som ikke har Skype Credit eller abonnementer, når de foretager 1:1 Skype-to-Skype audio-kald med Skype til Windows."

Det vil altså sige, at de brugere, der allerede har sat penge ind på ind Skype-konto, tilsyneladende ikke vil blive mødt af reklamer, mens gratis-brugerne vil.


Et eksempel på en Skype-reklame.

"Mens man er på et 1:1 audio-kald, vil brugere se indhold, der kan sætte gang i nye, relevante samtale-emner for Skype-brugere og fremhæve unikke og lokale brand-oplevelser," skriver Skype.

"Du skal opfatte samtale-reklamer som en måde, Skype kan generere sjov interaktivitet mellem dine cirkler af venner og familie og de brands, du interesserer dig for."

Indtil videre vil Skype-reklamerne blive indført på 55 forskellige markeder, skriver Skype.

Microsoft meddelte 10. maj sidste år, at man havde indgået en aftale med Skype om at købe det dansk-stiftede selskab for hele 44 milliarder kroner. Købet blev endeligt godkendt i oktober.

Hvilken indflydelse det siden har haft på Skype-tjenesterne, kan du læse mere om her.

Læs også:

Her er resultatet af Microsofts milliardkøb af Skype
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren
Ledelsen skal styrkes, it-fagligheden skal øges, og konsulenterne skal tøjles. Det er nogle af de anbefalinger It-rådet er kommet med til Skattestyrelsen om det kommende ejendomsvurderingssystem.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.