Podcast:Her er de nye (dyre) iPads og den nye Surface Laptop - men kan manglen på chips drille?

Omstridt nyhedstjeneste er stendød

Nyhedssøgetjenesten Newsbooster er død som en sild og genopstår ikke, efter Danske Dagblades Forening lagde sag an og næsten kørte idemanden Nicolai Lassen i sænk. Nu prøver han igen med et nyt firma, der skal levere målrettede informationer til virksomheder.

Nyhedssøgetjenesten Newsbooster er stendød og allerede begravet.

Det erklærer tjenestens direktør Nicolai Lassen, der i sommeren 2002 rendte ind i fogedforbud mod at udsende nyhedsbreve med dybe links til historier på danske avisers websites.

Det var Danske Dagblades Forening (DDF), der stod bag forbuddet, som senere blev prøvet i Sø- og Handelsretten, der stadfæstede fogedrettens afgørelse.

- Newsbooster, som vi kender den, ér stendød. Når man står midt i sådan en retssag, får man ikke udviklet, og så løber tiden fra én. Så det var det, siger Nicolai Lassen.

Retssag trak tænder ud
Han lægger ikke skjul på, at DDF's retssag trak tænder ud, og at han har haft brug for at trække vejret i et stykke tid.

- Slagsmålet med DDF var belastende både økonomisk, arbejdsmæssigt og mentalt, så jeg har haft behov for at prøve noget andet og tænke mig godt om. Men vi har ikke stukket piben ind, siger han.

Nicolai Lassen understreger, at det London-baserede selskab Newsbooster.com Ltd. lever og har det godt, selv om nyhedstjenesten Newsbooster er lagt i graven.

Han er nu i gang med at støbe kuglerne til at lancere en ny søgetjeneste, der skal være målrettet mod især de mindre og mellemstore virksomheder.

Denne nye betalingstjeneste skal ifølge Nicolai Lassen fungere som en blanding af et medieovervågnings-bureau, en vidensdatabase og et kommunikations-bureau, hvor virksomheder kan få leveret specifik og detaljeret viden.

Unikke medier
- Hver kunde vil få et unikt medie, og det tror jeg, bliver fremtiden. Hr og fru Hansen bruger jo i dag Google til at søge viden, og det kan man næsten ikke konkurrere med. Jeg mener godt, at man kan tjene penge på det her, siger Nicolai Lassen.

Han regner med at kunne lancere den nye tjeneste omkring 1. april næste år.

- Jeg forhandler i øjeblikket med visse internationale samarbejdspartnere. Vi har maskinerne, teknologien, salgsapparatet og de fleste aftaler på plads. Nu skal tingene bare forenes, siger Nicolai Lassen.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.