Artikel top billede

Skyline lukker net-forbindelser trods nød-aftale

Trods nød-aftale lukker og slukker Skyline internet-forbindelsen for en række kunder med omgående virkning. Se her, hvem det rammer.

Læs også: 43.000 danskere reddet efter Skyline

Skyline-kunder, der måske gik og troede, at deres forbindelse  var sikret i hvert fald indtil slutningen af måneden, må tro om igen.

For ifølge en opdatering på Skylines hjemmeside, blev der torsdag lukket for driften af Skylines IP-telefonikunder samt Skyline 4-kunder, der får bredbånd via dongle.

"Det har beklageligvis ikke været muligt at få en overdragelse af telefonikunder (voice over ip) med bredbåndforbindelse via Skyline i stand. Det medfører, at konkursboet beklageligvis ikke fremadrettet kan finansiere driften af telefonforbindelserne. Som følge heraf vil trafikken fra kundernes telefoner derfor blive nedlukket i dag kl. 15.00," står der blandt andet på Skylines hjemmeside.

Kurator Christian Jul Madsen kan ikke på stående fod fortælle, hvor mange kunder lukningen berører.

Men han understreger, at det rammer "et begrænset antal kunder."

Han beklager udviklingen.

"Af og til møder man udfordringer, som det desværre ikke er muligt at løse. Vi har forsøgt at få tingene til at hænge sammen og få det reddet, men nogle gange må man give op, hvis tingene ikke lykkes," lyder det fra kurator, der ikke ønsker at gå for meget i detaljer med, hvad der er gået galt.

"Der har været tekniske og licensmæssige udfordringer, der gør, at man ikke længere kan opretholde service."

Han fortæller, at det endnu er uafklaret, hvad der kommer til at ske med Wimax-licensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere