Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

IT Factory-kurator kræver millioner af JMI Invest

To af de sønderskudte it-selskaber efter IT Factory-skandalen kæmper om at undgå et millionstort skatteudestående.

Læs også:

Tidligere Jensby-selskab lever på kreditorers nåde

Kurator Boris Frederiksen fra boet efter IT Factory er i infight med advokat Ole Borch, der skal styre JMI Invest i mål for dets kreditorer.

Striden drejer sig om 27,5 millioner kroner, som IT Factory-boet har krævet af JMI Invest, der netop har fået dets kreditorer, der har 400 millioner kroner ude og svømme, til at forlænge deres gæld.

Således fremgår det af JMI Invests nye regnskab:

"I maj 2010 er der under kreditoraftalen anmeldt et eventuelkrav fra IT Factory A/S under konkurs vedrørende ændring af IT Factory A/S' skatteansættelser for 2006 og frem."

Påklaget afgørelsen

"Boet har varslet et potentielt krav på cirka 27,5 millioner kroner vedrørende betalt sambeskatningsbidrag som følge af den obligatoriske nationale sambeskatning, hvor JMI Invest A/S har fungeret som administrationsselskab."

Men Ole Borch, der sidder som formand for JMI Invest, regner ikke med at skulle betale pengene.

"JMI Invest har påklaget afgørelsen. Det er fortsat ledelsesn vurdering, at krav ikke vil medføre tab for JMI Inves," fremgår det af regnskabet.

Hverken Boris Frederiksen eller Ole Borch har kommentarer til sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.